Follow us

Το hot tool που θα σου εξασφαλίσει τα πιο εντυπωσιακά χτενίσματα (ακόμα και) στις διακοπές

Είναι ασύρματο, εύκολο στη χρήση και δεν ταλαιπωρεί τα μαλλιά.

Dyson

Αντηλιακό, μαγιό, πετσέτα, σανδάλια, παρεό: Έτοιμη η βαλίτσα των διακοπών. Ή μήπως όχι; Όσο και να αγαπάμε το casual στιλ όσο βρισκόμαστε στο νησί, τα μαλλιά μας θέλουμε να είναι πάντα καλοχτενισμένα. Για να το πετύχουμε αυτό ένα εργαλείο styling παίρνουμε πάντα μαζί μας...

Φυσικά αναφερόμαστε στο ασύρματο (ναι, καλά διάβασες!) ισιωτικό Dyson Corrale. Οι λόγοι που το ξεχωρίζουμε είναι πολλοί: Καταρχάς, το καινοτόμο αυτό hot tool διαθέτει εύκαμπτες πλάκες από κράμα χαλκού και μαγγάνιο που "αγκαλιάζουν" τα μαλλιά, για μεγαλύτερο έλεγχο κατά τη διάρκεια του styling, λιγότερο φριζάρισμα και εξαιρετικό αποτέλεσμα με μειωμένη εξάρτηση από τη θερμότητα. Ας σταθούμε όμως λίγο σε αυτό, γιατί όταν λέμε ότι είναι πιο φιλικό με τα μαλλιά, το εννοούμε. Ο έξυπνος αισθητήρας ανιχνεύει τη θερμοκρασία 100 φορές το δευτερόλεπτο και ρυθμίζει ανάλογα, εξασφαλίζοντας ότι η θερμοκρασία διατηρείται σταθερή.

Το hot tool που θα σου εξασφαλίσει τα πιο εντυπωσιακά χτενίσματα (ακόμα και) στις διακοπές

Did you know? Το Dyson Corrale έχει τρεις ακριβείς ρυθμίσεις θερμότητας (165°C, 185°C and 210°C) για να ταιριάζουν στον τύπο των μαλλιών σου, το μήκος και το επιθυμητό στιλ.

Dyson

Στα μάτια μας όμως ένα άλλο χαρακτηριστικό του το κάνει ιδανικό όχι μόνο για το καθημερινό styling, αλλά και για το styling στις διακοπές. Όπως είπαμε παραπάνω, είναι ασύρματο με δυνατότητα χρήσης χωρίς καλώδιο έως και 30 λεπτά με τη θερμική απόδοση ενός ισιωτικού μαλλιών με καλώδιο, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείς να φτιάχνεις με μεγάλη άνεση τα μαλλιά σου στο ξενοδοχείο του νησιού χωρίς να ανησυχείς για το αν θα βρεις πρίζα κοντά σε καθρέφτη ή όχι. Εδώ που τα λέμε, με το Dyson Corrale μπορείς να φτιάξεις τα μαλλιά σου ακόμα και στο καράβι λίγο πριν κατέβεις στο νησί αν πρόκειται για πολύωρο ταξίδι! Αν το χρειαστείς αργότερα, μπορείς απλά να το συνδέσεις κανονικά στην πρίζα και να το χρησιμοποιήσεις με τον "παραδοσιακό" τρόπο ή να το αφήσεις να φορτίσει (επαναφορτίζεται πλήρως σε μόλις 70 λεπτά) έτσι ώστε να είναι έτοιμο μόλις επιστρέψεις στο δωμάτιο μετά το μπάνιο στη θάλασσα.

Did you know? Το Dyson Corrale απενεργοποιείται μετά από 10 λεπτά αδράνειας για μέγιστη ασφάλεια. Επιπλέον, διαθέτει κλείδωμα ασφαλείας για άμεση αποθήκευση μετά τη χρήση.

Dyson

Όπως και να αποφασίσεις να το χρησιμοποιήσεις τελικά, το μόνο σίγουρο είναι ότι μαζί του μπορείς να πετύχεις τα πιο εντυπωσιακά hairstyles: από απόλυτα sleek ίσια, μέχρι wavy looks. Το αποτέλεσμα δείχνει πάντα λείο, λαμπερό και επαγγελματικό -στο εγγυόμαστε αυτό.

Fun Fact! Ακόμα κι αν πρόκειται να ταξιδέψεις στο εξωτερικό κι όχι στα ελληνικά νησιά φέτος το καλοκαίρι, το Dyson Corrale είναι το πλέον ιδανικό hot tool, χάρη στη universal τάση του και τα Flight-ready χαρακτηριστικά του.

info
Για περισσότερες πληροφορίες επισκέψου το www.damkalidis.gr και το Instagram account @dyson_damkalidis_distributor

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ