Follow us

Μαρία Σολωμού | Αυτή η beauty λεπτομέρεια στο πρόσωπό της την έκανε να δείχνει πιο νέα από ποτέ

Η ηθοποιός ανέδειξε τα χαρακτηριστικά της με τον πιο έξυπνο τρόπο.

MissBloom TEAM
Μαρία Σολωμού Instagram

Είναι αλήθεια ότι το κατάλληλο κούρεμα ή χτένισμα μπορεί να σε κάνει να δείχνεις άλλος άνθρωπος (κυριολεκτικά), το ίδιο ωστόσο ισχύει και για το σωστό μακιγιάζ. Κάτι παρόμοιο συνέβη με τη Μαρία Σολωμού που, ναι μεν δεν έδειξε "άλλος άνθρωπος" σε πρόσφατη φωτογραφία που δημοσίευσε στο Instagram, έδειξε όμως πιο "φρέσκια" και νέα από ποτέ. Πώς; Συνέχισε να διαβάζεις.

"Κούκλα, 10 χρόνια νεότερη" | Η Μαρία Σολωμού με ολόισια μαλλιά δείχνει πιο νέα από ποτέ

Η ηθοποιός επιστρατεύτηκε το πιο γνωστό κόλπο στο μακιγιάζ - και το έκανε σωστά. Με τη βοήθεια επαγγελματία makeup artist, χρησιμοποίησε το απόλυτο "όπλο" για ένα δροσερό και νεανικό μακιγιάζ, που δεν είναι άλλο από το bronzer. Μάλιστα, είναι και απόλυτα επίκαιρο αφού το bronzed μακιγιάζ είναι σούπερ καλοκαιρινό, ενώ βρίσκεται στις top τάσεις μακιγιάζ για τη φετινή σεζόν.

"Sunkissed glow" | 5 ιδέες για bronzed μακιγιάζ που κάθε μοντέρνα bride-to-be πρέπει να δει

H sunkissed λάμψη στην επιδερμίδα, που δίνει την εντύπωση ότι σε έχει "φιλήσει" ο ήλιος, αφήνοντας ένα διακριτικό μαύρισμα στο πρόσωπό σου, είναι απόλυτα κολακευτική ενώ ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες και αποπνέει ένα νεανικό vibe.

Η ηθοποιός τόνισε με μπρόνζερ τα μήλα, τα ζυγωματικά αλλά και τη ράχη της μύτης ενώ ολοκλήρωσε το σέξι μακιγιάζ της με μαύρο eyeliner και μπεζ καφέ κραγιόν.

Δες το αποτέλεσμα:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ