Follow us

Mermaidcore | 5 χτενίσματα που θα κάνουν θραύση αυτό το καλοκαίρι

Ό,τι πιο hot μπορείς να κάνεις στα μαλλιά σου αυτήν την στιγμή.

mermaid hairstyles Splash News/Ideal Image

Μετά το Barbiecore, το Mermaidcore είναι η επόμενη μεγάλη τάση, η οποία αναδείχθηκε από τη φρενίτιδα που προκάλεσε η κυκλοφορία της live action ταινίας της Disney "The Little Mermaid". Οι γοργόνες μοιάζει πως έχουν επηρεάσει κάθε έκφανση της ζωής αυτήν την στιγμή, από τη μόδα, μέχρι την ομορφιά, τα νύχια, το μακιγιάζ, αλλά και τα μαλλιά. Δεν το λέμε (μόνο) εμείς, αλλά τα στατιστικά της Google σχετικά με τις αναζητήσεις των χρηστών του διαδικτύου. Δες παρακάτω ποια είναι τα πιο δημοφιλή σο-fish-τικέ χτενίσματα (ζητώ συγγνώμη για το κρύο αστείο!) και πάρε ιδέες για την επόμενη καλοκαιρινή έξοδό σου:

Η Υβόννη Μπόσνιακ φόρεσε το κραγιόν που κάνει τις μελαχρινές να δείχνουν πολύ γοητευτικές

Mermaidcore | Τα 5 πιο δημοφιλή χτενίσματα

Mermaid Braids 9900%

Το πιο δημοφιλές χτένισμα είναι με διαφορά οι πλεξούδες, με τις αναζητήσεις για mermaid braids να έχουν αυξηθεί κατά 9900% μέσα στους τελευταίους μήνες.

Mermaid Waves

Η επόμενη μεγάλη τάση είναι τα mermaid waves. Σε τι διαφέρουν όμως από τους επιμελώς ατημέλητους κυματισμούς που βλέπουμε κάθε χρόνο τέτοια εποχή; Ενώ τα beach waves μιμούνται τους φυσικούς κυματισμούς που αποκτούν τα μαλλιά ύστερα από μια μέρα στην παραλία, τα mermaid waves είναι πιο μακριά και πιο κυματιστά, μια σύγχρονη εκδοχή των crimped hair που μεσουρανούσαν τη δεκαετία του 1980. Με τις αναζητήσεις για το εν λόγω χτένισμα να έχουν αυξηθεί κατά 147,2%, κάτι μας λέει ότι φέτος θα εκθρονίσουν τα beach waves από την κορυφή της λίστας με τις τάσεις.

Hair Jewels

Για τα πιο επίσημα events του καλοκαιριού, δοκίμασε να διακοσμήσεις τα μαλλιά σου με λαμπερά στρας και πέρλες. Οι αναζητήσεις για hair jewels έχουν αυξηθεί άλλωστε κατά 54,2% αποδεικνύοντας πως είναι μία ακόμα πολύ μεγάλη τάση.

Slicked-back Hairstyle

Μπορεί τα slicked-back hairstyles να είναι δημοφιλή εδώ και δεκαετίες, ωστόσο η δημοτικότητά τους εκτοξεύτηκε τους τελευταίους μήνες, με τις αναζητήσεις τους να αυξάνονται κατά 41,2%.

Wet Look Hair

Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να νιώσεις γοργόνα από το να υιοθετήσεις ένα wet hair look. Για να μιμηθείς το look των μαλλιών σου όταν βγαίνεις από τη θάλασσα, εφάρμοσε μια γενναιόδωρη ποσότητα gel κι άφησέ τα ελεύθερα κάτω. Οι αναζητήσεις για "βρεγμένα χτενίσματα" έχουν αυξηθεί κατά 33,3% τους τελευταίους μήνες, μαρτυρώντας πως θα είναι μία από τις it τάσεις του καλοκαιριού.

5 ιδιαίτερα νυφικά χτενίσματα Ελληνίδων celebrities που δίχασαν καλεσμένους και fans

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ