Follow us

Τζένη Μπαλατσινού | Το νέο ultra chic κούρεμα που υιοθέτησε για την ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης

Υιοθέτησε την τάση που λατρεύουν όλα τα supermodels του εξωτερικού.

MissBloom TEAM
Τζένη Μπαλατσινού NDP

Σήμερα το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη. Μετά την ορκωμοσία του Πρωθυπουργού ακολούθησαν οι ορκωμοσίες των Υπουργών, ανάμεσά τους κι ο Βασίλης Κικίλιας, ο οποίος ανέλαβε το υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας. Στο πλευρό του ήταν για μία ακόμα φορά η σύζυγός του, Τζένη Μπαλατσινού, η οποία για την περίσταση υιοθέτησε μία από τις μεγαλύτερες τάσεις στα μαλλιά.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή με το κούρεμα που κάνει τα μαλλιά να δείχνουν πολύ πιο πυκνά

Το πρώην μοντέλο εμφανίστηκε φορώντας ένα λευκό, midi, εφαρμοστό φόρεμα, ενώ είχε ένα ολοκαίνουριο κούρεμα. Πιο συγκεκριμένα, είχε αφαιρέσει αρκετό μήκος από τα μαλλιά της, υιοθετώντας έτσι ένα chob (chin bob) με χωρίστρα στο πλάι.

Το καρέ, που φτάνει μέχρι το ύψος του πηγουνιού, αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες (αν όχι η μεγαλύτερη) τάσεις της χρονιάς με ολοένα και περισσότερα μοντέλα του εξωτερικού να το υιοθετούν -ανάμεσά τους οι Elsa Hosk, Hailey Bieber και Emily Ratajkowski.

Ευδοκία Ρουμελιώτη | Το νέο τολμηρό κούρεμά της "αφαιρεί" χρόνια από το πρόσωπο

Το εν λόγω κούρεμα εκτός από εξαιρετικά κομψό, είναι και πάρα πολύ κολακευτικό, αφού τονίζει τις γωνίες του προσώπου, ενώ είναι επίσης ιδανικό για τώρα το καλοκαίρι λόγω του κοντού μήκους του.

Δες το νέο hair look της Τζένης Μπαλατσινού:

Τζένη Μπαλατσινού | Το νέο ultra chic κούρεμα που υιοθέτησε για την ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης
Τζένη Μπαλατσινού

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ