Follow us

Pure Air Bubble | Η "φούσκα" απόλυτα καθαρού αέρα που λατρεύουν οι A-listers

Το Harper's Bazaar Greece ταξίδεψε μέχρι την Βαρκελώνη για να ζήσει από κοντά την εμπειρία του Pure Air Bubble και να γνωρίσει τα προϊόντα της ισπανικής Natura Bissé.

Pure Air Bubble

Γνωρίζοντας καθημερινά καινούρια λανσαρίσματα και μαθαίνοντας πρώτες για όλα τα νέα beauty trends, είναι πλέον πολύ δύσκολο να μας εντυπωσιάσει κάτι. Κι όμως το κατάφερε η Natura Bissé και το καινοτόμο Pure Air Bubble.

Όλα ξεκίνησαν πριν μερικές εβδομάδες στη Βαρκελώνη, τον τόπο "γέννησης" της Natura Bissé το 1978, όπου βρεθήκαμε μαζί με μία ομάδα 15 ακόμα δημοσιογράφων από όλον τον κόσμο, για να επισκεφθούμε τη Casa-Fábrica, ένα εξαιρετικά sustainable υβρίδιο HQ κι εργοστασίου. Λίγο πιο έξω από την πόλη σε ένα καταπράσινο τοπίο, που θυμίζει περισσότερο wellness retreat παρά εργοστάσιο, οι ιδέες μετατρέπονται σε φόρμουλες, οι φόρμουλες σε προϊόντα και τα προϊόντα σε πακέτα, έτοιμα για διανομή σε όλον τον κόσμο.

Natura Bissé | Η οικογενειακή εταιρεία που κατέκτησε τον κόσμο

Διοικούμενη από τη δεύτερη γενιά της οικογένειας Fisas, η Natura Bissé δεν είναι μια ακόμα luxury skincare εταιρεία. Αντιστεκόμενη στην εξαγορά από κολοσσούς του χώρου, αδράχνει το δικό της μονοπάτι συνδυάζοντας την πρωτοποριακή τεχνολογία με το προσωπικό ενδιαφέρον και τη μοναδική τεχνογνωσία της δημιουργικής ομάδας για προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται στις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε γυναίκας. Με έντονο το γυναικείο φύλο σε κάθε τομέα της, από τη διοίκηση με τις αδερφές Patricia και Verónica, μέχρι την έρευνα, την παραγωγή και τη συσκευασία, βασικό στόχο της το graceful aging και έχοντας κατακτήσει δεκάδες βραβεία, η Natura Bissé έχει εδραιωθεί στο χώρο έχοντας ηχηρή παρουσία σε 40 χώρες και μερικούς από τους πιο επιφανείς retailers και spas.

Διάβασε τη συνέχεια στο harpersbazaar.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ