Follow us

5 καλοκαιρινά, αισθησιακά αρώματα που αγοράζουμε ξανά και ξανά

Τα αρώματα και body mists της Victoria's Secret που δεν λείπουν ποτέ από τη συλλογή μας.

αρώματα victoria secret Splash News/Ideal Image

Λίγο η ζέστη, λίγο η ηλιοκαμένη επιδερμίδα, η πιο ανέμελη διάθεση, τα cocktails και οι χοροί στο beach bar, πάντα το καλοκαίρι νιώθουμε μία έντονη ανάγκη να μυρίζουμε πιο αισθησιακά και ταυτόχρονα δροσερά και "ζουμερά". Για να ανανεώσουμε την perfume wardrobe μας στραφήκαμε για μία ακόμα φορά στο Notino.gr που έχει μια τεράστια γκάμα από γυναικεία αρώματα μεγάλων οίκων για κάθε γούστο. Εμείς βέβαια εστιάσαμε στα αρώματα της Victoria 's Secret, που στα μάτια μας είναι η επιτομή του summer sexiness.

Νότες από ζουμερά φρούτα, αγαπημένα λουλούδια, musk και ξύλα περιπλέκονται στον πιο εθιστικό αρωματικό ανεμοστρόβιλο, συνθέτοντας τα πιο ακαταμάχητα body mists και eau de parfums της σεζόν. Εμείς μέσα στα χρόνια έχουμε δοκιμάσει δεκάδες από αυτά κι έτσι τώρα σου παρουσιάζουμε τα 5 ωραιότερα body mists κι αρώματα της Victoria 's Secret- εκείνα που αγοράζουμε ξανά και ξανά:

Director's Choice | Τα 5 ωραιότερα αρώματα της Victoria 's Secret

Temptation Body Spray

Temptation Body Spray

Ντελικάτο και φρουτώδες, το Temptation Body Spray είναι ένα άρωμα, στο οποίο κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί. Η αρωματική σύνθεση συνδυάζει αρμονικά τις γλυκές συγχορδίες του νόστιμου φρέσκου μήλου με τις τρυφερές νότες των λουλουδιών της ερήμου. Αυτό το υπέροχο παιχνίδισμα χαρίζει στο δέρμα ένα άρωμα που σου εγγυόμαστε ότι θα γίνει ο νέος σου εθισμός.

Tease Eau de Parfum

Tease Eau de Parfum

Πολλές είναι οι influencers που ορκίζονται στο Tease Eau de Parfum. Δικαίως. Οι νότες από αχλάδι, πορτοκάλι, κόκκινο μήλο, λευκά άνθη, βανίλια, κεχριμπάρι, σανδαλόξυλο και σοκολάτα το κάνουν εξαιρετικά αισθησιακό και ταυτόχρονα εκλεπτυσμένο. Η συμβουλή μας; Χρησιμοποίησέ το σαν "όπλο αποπλάνησης" για τις βραδινές σου εξόδους.

Mango Temptation Body Spray

Mango Temptation Body Spray

Υπάρχει κάτι πιο καλοκαιρινό κι εξωτικό από το μάνγκο; Εμείς έχουμε λατρέψει το Mango Temptation Body Spray με νότες από μάνγκο, ιβίσκο, χαμομήλι και αλόη, αφού ήδη από τον πρώτο ψεκασμό μας μεταφέρει νοητά στους πιο ηλιόλουστους, τροπικούς προορισμούς.

Bombshell Eau de Parfum

Bombshell Eau de Parfum

Το Bombshell Eau de Parfum κρύβει μέσα του ένα κοκτέιλ από ζουμερά φρούτα, ρομαντικά λουλούδια και μια «πινελιά» από ζεστές νότες. Πιο συγκεκριμένα, οι νότες κορυφής της αρωματικής σύνθεσης περιλαμβάνουν ζουμερό ανανά, μανταρίνι, μαρακούγια και γλυκές φράουλες. Στη συνέχεια, έρχονται στο προσκήνιο κόκκινα μούρα και λουλουδένιες νότες από παιώνια, κρίνο της κοιλάδας, γιασεμί και ορχιδέα. Οι νότες βάσης στηρίζονται στο ζεστό ξύλο, το μόσχο και τα βρύα, χαρίζοντας στο τελικό αρωματικό αποτέλεσμα βάθος κι αισθησιασμό.

Love Spell Body Spray

Love Spell Body Spray

Δεν είναι τυχαία best seller. Το Love Spell Body Spray είναι το απόλυτο σαγηνευτικό, καλοκαιρινό άρωμα. Γευστικά άνθη κερασιάς σε περιτριγυρίζουν με φρεσκάδα, ελαφρότητα και ήρεμη ενέργεια. Ακολουθούνται τέλεια από το άρωμα νόστιμου φρέσκου ροδάκινου που θα σου ξυπνήσει μνήμες μιας μεγάλης καλοκαιρινής μέρας γεμάτης από τις πιο όμορφες εμπειρίες. #Obsessed

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ