Follow us

Ελένη Μενεγάκη | Βρήκαμε ακριβώς ποιο κραγιόν φοράει κάθε μέρα

Η αγαπημένη της απόχρωση είναι μεταξύ των κορυφαίων τάσεων στο μακιγιάζ της σεζόν.

MissBloom TEAM
Ελένη Μενεγάκη Instagram

Πρόσωπα, εκπομπές και σειρές έρχονται και φεύγουν από την τηλεόραση, αλλά ένα πράγμα μένει ίδιο: Η Ελένη Μενεγάκη... και το μακιγιάζ της. Καθ' όλη τη διάρκεια της πολυετούς καριέρας της, η ξανθιά παρουσιάστρια μένει πιστή στο ίδιο makeup look, τονίζοντας τα μάτια της με μαύρα eyeliner wings, τα μάγουλά της με έντονο ρουζ και τα χείλη της με ροζ κραγιόν.

Νίκη Λυμπεράκη | Το αγαπημένο της άρωμα μυρίζει πούδρα και καθαριότητα

Φέτος δίνουμε λίγη παραπάνω προσοχή στα makeup looks της, καθώς τυγχάνει να συμβαδίζουν με τις τάσεις της σεζόν και πιο συγκεκριμένα το Barbiecore. Τόσο τα ροζ, όσο και τα φούξια κραγιόν ταιριάζουν εξαιρετικά σε ξανθιές, όπως η ίδια, αλλά και σε καστανές, καθώς φωτίζουν το πρόσωπο και χαρίζουν ένα καλοκαιρινό pop of colour σε κάθε outfit.

8 Ελληνίδες celebrities που έχουν παραδεχθεί πως έχουν κάνει πλαστική επέμβαση (και γιατί αυτό είναι ok)

Ποιο είναι όμως το αγαπημένο κραγιόν της Ελένης Μενεγάκη; Η ίδια έχει δηλώσει επανειλημμένα φανατική θαυμάστρια της L'Oréal Paris και της Lancôme. Όπως είχε αποκαλύψει σε παλαιότερή της ανάρτηση στο Instagram, ένα από τα κραγιόν που λατρεύει είναι το L'Absolu Rouge Cream της Lancôme στην απόχρωση 339 Blooming Peonie, ένα φωτεινό φούξια, που κολακεύει πάρα πολύ την επιδερμίδα της.

Ακόμα και τις μέρες που δεν θέλει ένα τόσο έντονο αποτέλεσμα, παραμένει πιστή στο αγαπημένο της ροζ, επιλέγοντας ωστόσο μια πιο απαλή baby pink απόχρωση κραγιόν.

Δες παρακάτω μερικές από τις εμφανίσεις της Ελένης Μενεγάκη με φούξια κραγιόν και πάρε ιδέες για τις επόμενες καλοκαιρινές εμφανίσεις σου:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ