Follow us

5 νέες mascaras για τις οποίες μιλούν τώρα όλες οι beauty insiders

Για βλέμμα που σαγηνεύει από το πρωί μέχρι το βράδυ.

mascaras Splash News/Ideal Image

Όλες έχουμε ένα signature κραγιόν ή ένα αγαπημένο ρουζ. Όσον αφορά τις mascaras ωστόσο οι περισσότερες από εμάς είμαστε "ανοιχτές" σε πειραματισμούς και δοκιμές. Οι νέες συνθέσεις, που υπόσχονται ακόμα περισσότερο όγκο, μήκος και καμπυλότητα, για ένα πραγματικά εντυπωσιακό βλέμμα, πάντα κεντρίζουν το ενδιαφέρον μας και μας κάνουν να πατήσουμε *add to cart*. Ιδού οι πιο "φρέσκες" προσθήκες στην beauty wishlist μας, που έχουν κάνει μεγάλο buzz στα social media:

The Falsies Surreal Extensions Mascara, Maybelline

The Falsies Surreal Extensions Mascara, Maybelline

Με τεχνολογία Hybrid Fiber και ειδικά σχεδιασμένο βουρτσάκι σε σχήμα έλικας, η νέα mascara της Maybelline χαρίζει 36% περισσότερο μήκος και10 φορές περισσότερος όγκο για εξωπραγματικές βλεφαρίδες.

Lash Dry Shampoo Mascara Refresher, MAC Cosmetics

Lash Dry Shampoo Mascara Refresher, MAC Cosmetics

Αυτό το επαναστατικό, ελαφρύ topcoat δρα ως ξηρό σαμπουάν για τις βλεφαρίδες, δίνοντας σχήμα και ένταση στη μάσκαρα και χαρίζοντας άμεσα όγκο και απαλή αίσθηση, χωρίς καθόλου κόμπους. Το Lash Teaser Brush χτενίζει και ξεμπερδεύει απαλά τις βλεφαρίδες από τη ρίζα ως τις άκρες χωρίς τράβηγμα, ενώ η αποκλειστική σύνθεσή του εμποδίζει τη δημιουργία κόμπων μέσω της τεχνολογίας πολυμερών, που γαλακτωματοποιεί και μαλακώνει τη μάσκαρα που φοράτε, επιτρέποντάς σας να την ανανεώσετε.

Exposed Mascara, Dimitris Stratos Beauty (www.dimitrisstratosbeauty.com)

Exposed Mascara, Dimitris Stratos Beauty (www.dimitrisstratosbeauty.com)

Η Exposed Mascara έχει ειδικό σχεδιασμό, ώστε να εφαρμόζεται εύκολα και ομοιόμορφα στις βλεφαρίδες για ένα γεμάτο και εντυπωσιακό αποτέλεσμα. To κυρτό τρίχινο βουρτσάκι προσφέρει απίστευτα καμπυλωτό σχήμα και έντονο όγκο με ένα μόνο πέρασμα, δημιουργώντας ένα ιδιαίτερο εφέ που τραβά την προσοχή.

 

Teenstalk Get The Volume! Fiber Mascara, Erre Due

Teenstalk Get The Volume! Fiber Mascara, Erre Due

Η νέα mascara της Erre Due περιέχει ίνες που κολλάνε τέλεια στις βλεφαρίδες προσθέτοντας extra όγκο και μήκος. με κρεμώδη σύνθεση για τέλειο διαχωρισμό και φυτικό κολλαγόνο για ενυδάτωση και προστασία. Το ειδικά σχεδιασμένο βουρτσάκι προσφέρει εύκολη εφαρμογή στις πάνω και κάτω βλεφαρίδες, από τη ρίζα ως τις άκρες, για εφέ ψεύτικων βλεφαρίδων.

Telescopic Lift Mascara, L'Oréal Paris

Telescopic Lift Mascara, L'Oréal Paris

Ίσως η πιο viral mascara της χρονιάς, η Telescopic Lift Mascara χαρίζει πλούσιο όγκο, μήκος και καμπυλώτητα στις βλεφαρίδες, δεν μουτζουρώνει και δεν βαραίνει τα μάτια.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ