Follow us

Νάντια Μπουλέ | Η νέα αλλαγή στα μαλλιά της λίγο πριν τις καλοκαιρινές διακοπές

Η Νάντια Μπουλέ έκανε την πιο καλοκαιρινή αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών της.

MissBloom TEAM
Νάντια Μπουλέ Instagram

Με αφορμή το καλοκαίρι, αρκετές ξένες και Ελληνίδες celebrities επιζητούν την ανανέωση στα μαλλιά τους, επιλέγοντας πιο φωτεινές αποχρώσεις που εναρμονίζονται απόλυτα με το ηλιόλουστο σκηνικό της εποχής. Μεταξύ αυτών, είναι η Αθηνά Οικονομάκου, η Βάσια Κωσταρά και η Μαίρη Συνατσάκη, ενώ πρόσφατα προστέθηκε σε αυτές και η Νάντια Μπουλέ, η οποία εμπιστεύεται διαχρονικά τα ξανθά μαλλιά.

Η Αθηνά Οικονομάκου άλλαξε χρώμα μαλλιών κι έβαλε για πρώτη φορά extensions και είναι πιο εντυπωσιακή από ποτέ

Πράγματι, η ηθοποιός και παρουσιάστρια θεωρείται από τις "ορκισμένες" ξανθιές της ελληνικής showbiz, αφού όσα χρόνια τη γνωρίζουμε, η ίδια διατηρεί τα μαλλιά της σε διαφορετικές εκδοχές του ξανθού- με όλες τους να την κολακεύουν απόλυτα.

Αυτή τη φορά, η Νάντια Μπουλέ θέλησε να ανοίξει ακόμη περισσότερο το χρώμα των μαλλιών της, υιοθετώντας κάποιες ultra ξανθιές ανταύγειες που φωτίζουν το πρόσωπό της και χαρίζουν έναν αέρα ανανέωσης στο look της.

Νάντια Μπουλέ | Η νέα αλλαγή στα μαλλιά της λίγο πριν τις καλοκαιρινές διακοπές

Τη διακριτική αλλά σούπερ κολακευτική αλλαγή της, μοιράστηκε στον λογαριασμό της στο Instagram, δίνοντας παράλληλα τα εύσημα στην hair stylist της και σχολιάζοντας χαρακτηριστικά "Και σου έκανε ένα χρώμα..!"

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ