Follow us

Φυσικό eye lift | Το makeup hack της Βίκυς Καγιά έχει εξαιρετικό εφέ lifting στα μάτια

Θα χρειαστείς μόλις δύο προϊόντα μακιγιάζ για να το πετύχεις.

Βίκυ Καγιά Instagram

Όλες γνωρίζουμε τι "μαγικά" μπορεί να κάνει ένα χτένισμα ή ένα προσεγμένο μακιγιάζ στο πρόσωπό μας, από πολλές απόψεις: από το να σε κάνει να δείχνεις πιο ξεκούραστη εξαφανίζοντας μαύρους κύκλους και δυσχρωμίες, μέχρι και να χαρίσει εφέ λίφτινγκ αφαιρώντας στην κυριολεξία χρόνια από το πρόσωπό σου.

3 (φυσικοί) τρόποι για να καταπολεμήσεις τους μαύρους κύκλους και σακούλες κάτω από τα μάτια

Έτσι, πέρα από το γνωστό "bottox bun", τον ψηλό, σφιχτό κότσο που τραβάει κατά κάποιον τρόπο τα ζυγωματικά προς τα πάνω κάνοντας το πρόσωπο να δείχνει πιο ανορθωμένο, υπάρχει ένα makeup trick που χαρίζει το ίδιο εφέ ανόρθωσης στα μάτια. Πρόσφατα το παρατηρήσαμε και στη Βίκυ Καγιά, η οποία έκανε το πιο καλοκαιρινό μακιγιάζ.

Η Βίκυ Καγιά με το super chic χτένισμα που έχει εφέ lifting στο πρόσωπο

Όπως διαπιστώσαμε και από το makeup look της Καγιά, είχε χρησιμοποιήσει ελάχιστα προϊόντα για να το πετύχει, και πιο συγκεκριμένα, μια brown-bronzed σκιά και ένα σκούρο καφέ eye liner.

Πώς θα το πετύχεις κι εσύ:

Για να δημιουργήσεις ένα lifting εφέ στα μάτια σου κάνοντάς τα να δείχνουν πιο ανασηκωμένα και αμυγδαλωτά, κάνε το περίγραμμά τους με ένα καφέ liner (ή, εναλλακτικά, με μια σκιά και τη βοήθεια του πινέλου, αφού πρώτα το βρέξεις με λίγο νερό ή setting spray). Τράβηξε τη γραμμή ανοδικά προς τα φρύδια σου αντί να την τραβήξεις ευθεία και σβήσε ταμποναριστά με το δάχτυλο. Προσπάθησε η γραμμή να είναι όσο πιο λεπτή και φίνα γίνεται. Παράλληλα, δώσε λίγο χρώμα στα βλέφαρα με τη σκιά σε καφέ ή bronze αποχρώσεις, την οποία θα εφαρμόσεις κυρίως στην εξωτερική γωνία των ματιών και σε ανοδική φορά, δίνοντας κύρια έμφαση στις γωνίες.

Latte makeup | Η νέα τάση που έχει προκαλέσει χαμό στα social media κολακεύει όλες τις γυναίκες

Δες το αποτέλεσμα:

Φυσικό eye lift | Το makeup hack της Βίκυς Καγιά έχει εξαιρετικό εφέ lifting στα μάτια

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ