Follow us

The results are in | Αυτά είναι τα πιο περιζήτητα μανικιούρ του φετινού καλοκαιριού

Δεν θα ξέρεις ποιο να πρωτοεπιλέξεις.

νύχια καλοκαίρι 2023 Splash News/Ideal Image

Καθώς είμαστε πλέον στα μισά του καλοκαιριού (πότε πέρασε ο καιρός, αλήθεια;), μπορούμε πλέον με βεβαιότητα να συνθέσουμε τη λίστα με τα πιο περιζήτητα μανικιούρ της σεζόν. Ακολουθούν οι τάσεις στα νύχια για το καλοκαίρι 2023, που δέχτηκαν τη μεγαλύτερη "στήριξη" από τα it girls:

Ξέχνα το κόκκινο και το κοραλί | Αυτό είναι το νέο it χρώμα νυχιών του καλοκαιριού

Modern French

Μία από τις πιο περιζήτητες τάσεις στα νύχια για το καλοκαίρι 2023 είναι το "modern french", δηλαδή η σύγχρονη εκδοχή του κλασικού '90s και '00s look. Η βάση αντί για οπάκ baby pink, είναι ημιδιάφανη ροζ ή nude με στόχο να ενισχύσει το φυσικό χρώμα των νυχιών, αλλά και να καμουφλάρει τυχόν ατέλειές τους. Η κλασική λευκή άκρη αντικαθίσταται από μία σε ιβουάρ χρώμα, που δείχνει πιο φυσική και δεν δημιουργεί τόσο έντονη αντίθεση με τη βάση.

Barbie Pink

Λόγω της φρενίτιδας που έχει προκαλέσει η live action ταινία Barbie, οι φούξια αποχρώσεις που θυμίζουν τη διάσημη, ξανθιά κούκλα θεωρούνται ό,τι πιο hot αυτήν την στιγμή.

Rich Girl Nails | 5 εντολές για ένα μανικιούρ που δείχνει πάντα "ακριβό"

Mermaid

Οι γοργόνες μοιάζει πως έχουν επηρεάσει κάθε έκφανση της ζωής αυτήν την στιγμή, από τη μόδα, μέχρι την ομορφιά, τα μαλλιά, το μακιγιάζ, αλλά και τα νύχια με τα shimmering θαλασσί, πράσινα και μπλε βερνίκια να είναι εξαιρετικά δημοφιλή αυτήν την περίοδο.

Blueberry Milk

Το πιο hot χρώμα νυχιών για φέτος το καλοκαίρι είναι ένα πολύ όμορφο, "κρεμώδες" θαλασσί, που σε αντίθεση με το mint που μεσουρανούσε τη δεκαετία του 2010, φλερτάρει πιο πολύ με το γκρι παρά με το πράσινο. Πρόκειται για ένα πολύ κομψό, ημιδιάφανο χρώμα, που είναι σίγουρα πιο fun από τα milk bath nails που βλέπαμε πολύ τους προηγούμενους μήνες, αλλά δεν είναι ιδιαίτερα έντονο.

Vanilla Chrome

H 2.0 εκδοχή των glazed donut nails της προηγούμενης χρονιάς ακούει στο όνομα Vanilla Chrome nails, ένα μανικιούρ σε κρεμώδη, μπεζ απόχρωση, το οποίο ολοκληρώνεται με μία chrome πούδρα, που του χαρίζει αυτό το τόσο ελκυστικό και πολυτελές λαμπερό φινίρισμα, που θυμίζει πέρλα.

Mix & Match

The results are in | Αυτά είναι τα πιο περιζήτητα μανικιούρ του φετινού καλοκαιριού

Η Hailey Bieber εξακολουθεί να επιβεβαιώνει τον τίτλο της trendsetter, αυτή τη φορά κάνοντας εξαιρετικά δημοφιλή τα mix & match nails, δηλαδή το μανικιούρ με πολλά διαφορετικά σχέδια σε κάθε νύχι.

Double French

Η πιο ευφάνταστη εκδοχή του γαλλικού φέτος το καλοκαίρι είναι αυτή που έχει δύο γραμμές σε κάθε νύχι -φυσικά σε διαφορετικό χρώμα η μία από την άλλη.

7 χρώματα νυχιών που κάνουν ακόμα και το πιο basic σύνολο να δείχνει ακριβό

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ