Follow us

Φυσικά, σαρκώδη χείλη χωρίς ενέσιμα | Η Χριστίνα Μπόμπα προτείνει το πιο έξυπνο hack

Με σύμμαχό της μόλις ένα προϊόν μακιγιάζ.

Χριστίνα Μπόμπα Instagram

Όλες μας θέλουμε ζουμερά, ελκυστικά χείλη που να δείχνουν απολύτως φυσικά. Ποια είναι η λύση να τα πετύχεις, αν δεν θες να καταφύγεις στα γνωστά fillers υαλουρονικού; Φυσικά, η απάντηση βρίσκεται για άλλη μια φορά στο μακιγιάζ, και ακόμα πιο συγκεκριμένα, σε ένα μόλις προϊόν: το lip oil ή το lip plumper.

Τα φυσικά νύχια είναι ό,τι πιο hot αυτή τη στιγμή | 5 διάσημες Ελληνίδες που έχουν λατρέψει το trend

Lip oils vs Lip plumpers

lip oils είναι η πιο πρόσφατη τάση στην ενυδάτωση των χειλιών μας. Πρόκειται για σούπερ ενυδατικές συνθέσεις, εμπλουτισμένες με μια πληθώρα ελαίων που αφήνουν την επιφάνεια χειλιών πολύ απαλή, λεία αλλά και με μια λάμψη που δείχνει εντελώς φυσική. Η θρέψη δε που χαρίζουν παραμένει στα χείλη ώρες μετά την εφαρμογή τους, ακόμα κι όταν δεν φοράς απολύτως τίποτα, κάνοντάς τα την ιδανική λύση και για τα πιο ξηρά, σκασμένα χείλη.

Δες εδώ τα αγαπημένα μας lip oils.

Τα lip plumpers από την άλλη είναι προϊόντα χειλιών σε μορφή gloss, serum, oil ή ακόμα και balm, με χρώμα ή χωρίς, με ή χωρίς shimmery φινίρισμα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι χαρίζουν αυτό το αποτέλεσμα που επιθυμούν οι περισσότερες γυναίκες, το περιβοήτο plumpy eφέ στα χείλη που κάνει ακόμα και τα πιο λεπτά χείλη να δείχνουν τόσο ζουμερά και σαρκώδη.

Δες εδώ τα lip plumpers που θα κάνουν τα χείλη σου να δείχνουν μεγαλύτερα

Και τα δύο πάντως υπακούουν στην πιο δημοφιλή τάση του 2023 που δεν είναι άλλη από τα "glass lips" ή "glossy lips". Πρόκειται για τα super-glossy και ζουμερά χείλη, με (διακριτικό) χρώμα ή χωρίς, που ακτινοβολούν υγεία και λάμψη και δίνουν την εντύπωση ότι είναι διάφανα, σαν γυαλί αλλά και απόλυτα σαρκώδη και ζουμερά.

Και η Χριστίνα Μπόμπα, που είναι fan της φυσικότητας σε ό,τι αφορά την ομορφιά, ξέρει πώς να τονίζει τα χείλη της ώστε να δείχνουν ζουμερά και ελκυστικά με πολύ φυσικό τρόπο. Όπως θα δεις και από τη φωτογραφία, φοράει ένα lip oil σε άφθονη ποσότητα, με αποτέλεσμα τα χείλη της να διακρίνονται και να γυαλίζουν από μακριά.

Τα πιο κομψά χτενίσματα για τον καύσωνα, σύμφωνα με 10 Ελληνίδες celebrities

Δες το αποτέλεσμα:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ