Follow us

Ξέρουμε τον τρόπο για υπέροχα μαλλιά, σαν κομμωτηρίου, στο σπίτι

Το styling tool που θα σου χαρίσει τα ωραιότερα χτενίσματα στις διακοπές - και χωρίς φθορά.

hair iStock

Αν το να έχεις πάντοτε περιποιημένα μαλλιά όταν είσαι διακοπές σού φαίνεται "βουνό", ήρθε η ώρα να αναθεωρήσεις. Ευτυχώς για όλες τις beauty addicts αλλά και όσες έχουν τρέλα με τα μαλλιά τους, υπάρχει ένα ασύρματο styling tool που σε βοηθά να δημιουργήσεις μαλλιά "σαν κομμωτηρίου" σε χρόνο dt. Και το καλύτερο; Χωρίς καμία απολύτως φθορά για την τρίχα. Και εξηγούμαστε.

Ο λόγος για ένα από τα καλύτερα ισιωτικά εργαλεία της αγοράς, που μάλιστα φέρει και μια πατενταρισμένη τεχνολογία, το Dyson Corrale™. Πρόκειται για ένα styler με εύκαμπτες πλάκες που συγκρατούν και φορμάρουν τα μαλλιά παραδίδοντας ένα αψεγάδιαστο αποτέλεσμα με λιγότερη ζημιά στην τρίχα. Μάλιστα, η συσκευή αποτελεί την πρώτη στο είδος της με εύκαμπτες πλάκες από κράμα χαλκού και μαγγανίου που κάμπτονται για να συγκρατήσουν τα μαλλιά, πετυχαίνοντας έτσι μικρότερη εξάρτηση από τις υψηλές θερμοκρασίες, αποδίδοντας όμως ένα άψογο αποτέλεσμα.

Ξέρουμε τον τρόπο για υπέροχα μαλλιά, σαν κομμωτηρίου, στο σπίτι

Πώς γίνεται αυτό; Το ενσωματωμένο σύστημα αισθητήρων ρυθμίζει τη θερμοκρασία στις πλάκες 100 φορές το δευτερόλεπτο και την απελευθερώνει ισάξια, αγκαλιάζοντας τα μαλλιά και δημιουργώντας ίσια, λαμπερά αποτελέσματα με λιγότερη εξάρτηση από τη θερμότητα. Έτσι, η συσκευή μειώνει κατά 50% το σπάσιμο της τρίχας ενώ αντιμετωπίζεται αποτελεσματικά και το φριζάρισμα.

Ένα άλλο μεγάλο ατού της συσκευής είναι ότι πρόκειται για ένα ασύρματο εργαλείο. Πράγμα που σημαίνει ότι είναι ιδανικό για ταξίδια όπου κι αν πας και όπως κι αν ταξιδέψεις: με πλοίο, αμάξι ή αεροπλάνο, το Dyson Corrale™ χωράει ακόμα και στην πιο μικρή βαλίτσα. Συγκεκριμένα, το Corrale™ δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη να πραγματοποιήσει έως και 30 λεπτά ασύρματο φορμάρισμα με θερμική απόδοση αντίστοιχη με αυτή του ισιωτικού μαλλιών με καλώδιο, ενώ μπορεί να επαναφοριστεί πλήρως σε 70 λεπτά.

Το πιο σημαντικό στοιχείο του ωστόσο είναι ότι παρέχει την επιλογή τριών ρυθμίσεων ακριβείας για την θερμότητα (165 C, 185 C και 210 βαθμοί κελσίου) που ρυθμίζονται ανάλογα με την πυκνότητα και το μήκος των μαλλιών σου αλλά και το styling που θες να κάνεις.

dyson

Και κάτι εξίσου σημαντικό για τις πιο ξεχασιάρες από εμάς: Κλείνει αυτομάτως μετά από 10 λεπτά αδράνειας ώστε να μην αγχώνεσαι αν τυχόν την ξεχάσεις στην πρίζα - είμαστε σίγουρες ότι σου έχει συμβεί, όπως σε όλες μας. Και όχι μόνο αυτό, αλλά διαθέτει και μηχανισμό ασφαλείας που την κλειδώνει για να την φυλάξεις αμέσως μετά την χρήση.

Καταλαβαίνεις λοιπόν γιατί αποτελεί ένα από τα πιο ευέλικτα εργαλεία για τις διακοπές σου: μπορείς να το παίρνεις μαζί και στα ταξίδια σου, ακόμα και με αεροπλάνο, χάρη στη διεθνώς συμβατή τάση (universal voltage) και τον μηχανισμό προσαρμογής σε πτήση (Flight - ready).

Ανακάλυψε περισσότερα στο Instagram @dyson_greece.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ