Follow us

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με το φυσικό μανικιούρ-πεντικιούρ που προτιμούν τώρα οι πιο κομψές fashionistas

Το χρώμα που κολακεύει πολύ τα άκρα ενώ είναι και ιδιαιτέρως πρακτικό για τις διακοπές σου.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου Instagram

Το "φυσικό μανικιούρ- πεντικιούρ" ή "natural mani-pedi" είναι το πιο δημοφιλές τελευταία και δεν απορούμε για τον λόγο: είναι απέραντα κομψό, αναδεικνύει τα άκρα αλλά και το μαύρισμα ενώ ταιριάζει με όλα τα ρούχα και με όλες τις περιστάσεις. Για να μην αναφέρουμε και ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματά του: είναι απολύτως low-maintenance, άρα ιδανικό για τις καλοκαιρινές μας διακοπές. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που οι διασημότερες fashionistas και "it" girls το λατρεύουν.

Το natural manicure ή pedicure εστιάζει στην περιποίηση των επωνυχίων και της περιοχής γύρω από τα νύχια που περιλαμβάνει τα πετσάκια, τις παρωνυχίδες, κλπ, έτσι ώστε τα νύχια να είναι εξαιρετικά καθαρά, σαν να μην έχουν καν πετσάκια ή παρωνυχίδες. Με αυτόν τον τρόπο και το μανικιούρ δείχνει πολύ κομψό, κολακεύοντας τα άκρα και δείχνοντάς τα πιο μακριά και λεπτά ενώ το αντίστοιχο πεντικιούρ κάνει τα κάτω άκρα να δείχνουν πάντοτε περιποιημένα.

Το mani-pedi της Δούκισσας Νομικού είναι ο ορισμός της "ήσυχης πολυτέλειας"

Το χαρακτηριστικό τους ωστόσο βρίσκεται στο χρώμα: τα νύχια βάφονται με διάφανο (transparent) βερνίκι, ή με ένα εξαιρετικά απαλό - ημιδιαφανές ροζ (sheer pink), που δείχνει σαν διάφανο. Πολλές γυναίκες ωστόσο προτιμούν να αφήσουν ακόμα και εντελώς άβαφα τα νύχια τους, ακολουθώντας πιστά το trend.

Τα 2 καλοκαιρινά χρώματα που επιλέγουν σταθερά 10 διάσημες Ελληνίδες για το πεντικιούρ τους

Δεν είναι λίγες και οι δικές μας διάσημες Ελληνίδες που το προτιμούν τελευταία (βλ. Δούκισσα Νομικού, Βίκυ Καγιά κ.ά.), η Ηλιάνα Παπαγεωργίου πάντως σίγουρα το τιμά δεόντως. Μάλιστα, ήταν και από τις πρώτες που το "λάνσαραν" για καλοκαίρι, στις περσινές της διακοπές.

Δες πώς δείχνει το φυσικό χρώμα τόσο στα χέρια όσο και στα πόδια:

Δες και μερικά "it" girls που το λατρεύουν:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ