Follow us

Ναταλία Δραγούμη | Το μοναδικό άρωμα που φορά από το 1987 μέχρι σήμερα

"Τρέμω μήπως καταργηθεί".

Ναταλία Δραγούμη NDP

Για την Ναταλία Δραγούμη η εφαρμογή του αρώματός της δεν αποτελεί after thought. Είναι βασικό κομμάτι της πρωινής της ρουτίνας. "Για εμένα είναι πολύ σημαντικό να φοράω κάθε μέρα το άρωμά μου", λέει η ίδια."Το να έβγαινα έξω χωρίς άρωμα θα ήταν σαν να έβγαινα έξω χωρίς χέρι", εξηγεί. Ποιο είναι όμως εκείνο που επιλέγει σταθερά εδώ και 35+ χρόνια;

Κάτια Δανδουλάκη | Το διαχρονικό άρωμα που έχει πάντα στο καμαρίνι της

Το αγαπημένο άρωμα της Ναταλίας Δραγούμη

"Το άρωμα είναι θέμα προσωπικότητας. Μου αρέσει να μυρίζω ένα άρωμα και να μου θυμίζει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο", λέει η ίδια. Όσον αφορά το τι είδους αρώματα επιλέγει λέει: "Εγώ προτιμώ τα πιο βαριά αρώματα με νότες από λιβάνι και πούρο. Δεν μου άρεσαν ποτέ τα λουλουδάτα".

Τόνια Σωτηροπούλου | Το άκρως θηλυκό άρωμα που φορά εδώ και 20 χρόνια

Όπως μάς αποκαλύπτει, το 1987 ερωτεύτηκε ένα πολύ συγκεκριμένο άρωμα κι από τότε δεν το αλλάζει με τίποτα. Ο λόγος για το Obsession Eau de Parfum του οίκου Calvin Klein. Πρόκειται για ένα πολύ ιδιαίτερο, ανατολίτικο άρωμα με νότες από βανίλια, περγαμόντο, εσπεριδοειδή, καρυκεύματα, σανδαλόξυλο, κεχριμπάρι και μόσχο, το οποίο, όπως μάς λέει η ίδια "τρέμει μήπως καταργηθεί κάποια στιγμή, καθώς είναι αρκετά παλιό". "Για εμένα δεν είναι απλά ένα άρωμα. Είναι μια αύρα, μια ατμόσφαιρα", εξηγεί.

Ναταλία Δραγούμη | Το μοναδικό άρωμα που φορά από το 1987 μέχρι σήμερα

Μπορεί αυτή να είναι η αγαπημένη της αρωματική δημιουργία, ωστόσο πριν πέντε χρόνια στη συλλογή της μπήκε μία ακόμα, που έχει κρατήσει σταθερή τη θέση της στο boudoir της. "Το καλοκαίρι επιλέγω συχνά το Escentric 01 του brand Escentric Molecules, το οποίο δυστυχώς δεν βρίσκω στην Ελλάδα", λέει. Πρόκειται για ένα πραγματικά ιδιαίτερο, ξυλώδες άρωμα με νότες από λεμόνι, ροζ πιπέρι, ίριδα και ξύλα που αν είσαι perfume addict, σίγουρα αξίζει να αναζητήσεις κι εσύ σε κάποιο ταξίδι σου στο εξωτερικό.

άρωμα

Ναταλία Γερμανού | Αυτό είναι το πικάντικο άρωμα που φορά εδώ και χρόνια

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ