Follow us

Αυτά είναι τα 3 πιο hot χρώματα πεντικιούρ του φετινού καλοκαιριού που δεν θα χάσουν ποτέ την αξία τους

Plus, αναδεικνύουν τέλεια το μαύρισμά σου.

nails Splash News / Ideal Image

Τα περιποιημένα άκρα μπορούν να κάνουν τη διαφορά στην εμφάνιση μιας γυναίκας. Εξού και οι περισσότερες δίνουν μεγάλη σημασία στα νύχια τους, ιδίως στο μανικιούρ που εκτίθεται και περισσότερο. Γνώριζες ωστόσο ότι και το πεντικιούρ είναι εξίσου σημαντικό, όχι μόνο για αισθητικούς λόγους, αλλά και για λόγους υγιεινής; Συγκεκριμένα, οι ειδικοί προτείνουν να προσέχουμε τη φροντίδα των νυχιών στα κάτω άκρα ακόμα και τον χειμώνα, μιας και καραδοκούν διάφορες μολύνσεις (πχ μύκητες) που μπορούν να επηρεάσουν την όψη τους μακροπρόθεσμα - και να σε ταλαιπωρήσουν ιδιαίτερα στην ίασή τους.

Τα 2 καλοκαιρινά χρώματα που επιλέγουν σταθερά 10 διάσημες Ελληνίδες για το πεντικιούρ τους

Σε κάθε περίπτωση, και δεδομένου ότι δίνεις την ίδια σημασία και στο πεντικιούρ σου, υπάρχουν κάποιες συγκεκριμένες αποχρώσεις που όσα χρόνια κι αν περάσουν, όσα nail trends κι αν βγουν, θα παραμείνουν σταθερά στη μόδα και θα δείχνουν πάντοτε διαχρονικά και κομψά. Φυσικά, αυτά (τυχαίνει να) είναι και τα χρώματα που επιλέγουν οι πιο κομψές γυναίκες, ενώ φυσικά επικρατούν (και) στις φετινές τάσεις - και προτιμήσεις μας.

Το mani-pedi της Δούκισσας Νομικού είναι ο ορισμός της "ήσυχης πολυτέλειας"

Πρόκειται για το παστέλ ή ημιδιαφανές ροζ, το λευκό / crème και το κλασικό κόκκινο. Είναι επιλογές που κολακεύουν όλες τις επιδερμίδες, από τις πιο ανοιχτόχρωμες μέχρι και τις πολύ μαυρισμένες, ενώ δείχνουν τέλειες με όλα τα ρούχα. Αυτό μάλιστα είναι και το ατού τους: ότι ταιριάζουν σε όλες τις γυναίκες ανεξαιρέτως, ανάλογα φυσικά με τον υποτόνο που θα επιλέξει ώστε να αναδείξει τη δική της επιδερμίδα.

5 μύθοι και 5 αλήθειες για το ημιμόνιμο μανικιούρ

Δες μερικά παραδείγματα:

Classic red

Pink paradise

Dreamy creamy

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ