Follow us

Sephora Summer Vibes | Το πιο όμορφο καλοκαιρινό pop up βρίσκεται στα Χανιά

Το pop up που δεν πρέπει με τίποτα να χάσεις.

MissBloom TEAM
Sephora

Picture this: Φτάνεις στον προορισμό των καλοκαιρινών σου διακοπών και με το που κάθεσαι στην ξαπλώστρα συνειδητοποιείς ότι έχεις ξεχάσει στο σπίτι όλα τα αγαπημένα σου beauty essentials. Δεν υπάρχει λόγος να πανικοβληθείς -αν βρίσκεσαι στην Κρήτη τουλάχιστον.

Sephora Summer Vibes | Το πιο όμορφο καλοκαιρινό pop up βρίσκεται στα Χανιά

Ύστερα από τη μεγάλη επιτυχία του pop-up στη Ρόδο (17-29 Ιουλίου), για δύο ολόκληρες εβδομάδες, από 1 μέχρι 12 Αυγούστου (11.00πμ- 19.00μμ), το Cabana Mare Beach Club στην Αγία Μαρίνα των Χανίων θα φιλοξενήσει το νέο θεματικό Summer Vibes POP UP CORNER της Sephora στο πιο ειδυλλιακό τοπίο των Χανίων.

Sephora

Εκεί, αγαπημένα Sephora girls θα σου παρουσιάσουν τα must-have προϊόντα αποκλειστικών brands από Benefit, Sol de Janeiro, Rare Beauty, Fenty Beauty και πολλά ακόμη καθώς και προϊόντα από την μοναδική Sephora Collection, αλλά και minis για τις διακοπές σου.

Sephora

Το καλύτερο δεν στο είπαμε όμως ακόμα: Beauty secrets για τα πιο glam look του καλοκαιριού καθώς και υπηρεσίες μακιγιάζ (Island Beauty Look, Beach Look και Summer Nights Look) θα παρέχονται δωρεάν στους παρευρισκoμένους. Γίνεται να το χάσεις;

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ