Follow us

Ξέχασε τα nude μανικιούρ | Αυτή είναι η νέα μεγάλη τάση στα νύχια

Η Hailey Bieber έχει δώσει ήδη την έγκρισή της στο εκκεντρικό trend.

τάση στα νύχια 2023 Splash News/Ideal Image

Εδώ και μήνες η λεγόμενη "clean girl" αισθητική έχει κατακλύσει τα social media με το no makeup makeup look, τα Olaplex buns και τα "καθαρά" μανικιούρ να θεωρούνται τα πλέον απαραίτητα για κάθε wannabe it girl. Το τοπίο ωστόσο φαίνεται να αλλάζει σιγά σιγά κι όπως γίνεται συνήθως η ακριβώς αντίθετη τάση κερδίζει έδαφος. Ένα νέο κύμα μαξιμαλισμού είναι προ των πυλών και η αντίσταση απέναντι σε καθετί "clean" ξεκίνησε με τα νύχια. Τα nude μανικιούρ χάνουν ολοένα και περισσότερο φανατικό κοινό και τα mismatched nails αναδεικνύονται στη νέα μεγάλη τάση στα νύχια για το 2023.

10 ροζ μανικιούρ που θα σε κάνουν να νιώθεις ότι ζεις στην Barbieland

Mismatched Nails | Η νέα μεγάλη τάση στα νύχια για το 2023

Η Hailey Bieber επιβεβαιώνει για μία ακόμα φορά τον τίτλο της trendsetter. Μετά τα glazed donut nails, κατάφερε να κάνει εξαιρετικά δημοφιλή τα mismatched nails, δηλαδή το μανικιούρ με πολλά διαφορετικά σχέδια σε κάθε νύχι.

Εδώ και ένα περίπου μήνα, πολλές stars του Hollywood ακολουθούν το παράδειγμά της, υιοθετώντας το μαξιμαλιστικό trend. Οι περισσότερες εξ αυτών κρατούν το μήκος των νυχιών τους μακρύ, αμυγδαλωτό ή οβάλ και διακοσμούν κάθε νύχι με ένα διαφορετικό σχέδιο, "παντρεύοντας" ταυτόχρονα ποικίλα χρώματα.

Άλλες επιλέγουν πιο ψυχεδελικά κι αφαιρετικά σχέδια, ενώ άλλες προτιμούν πιο fun, cartool-like doodles "αγκιαλιάζοντας" την παιδική πλευρά τους κι υιοθετώντας ένα Y2K inspired στιλ.

Ακολουθούν μερικές από τις celebrities που δοκίμασαν τη νέα it τάση στα νύχια του 2023 για να πάρεις ιδέες πριν το ραντεβού σου στο nail salon:

Hailey Bieber

Ξέχασε τα nude μανικιούρ | Αυτή είναι η νέα μεγάλη τάση στα νύχια
Hailey Bieber

Jennifer Lopez

Alessandra Ambrosio

τάση στα νύχια 2023

Madelyn Cline

Lizzo

The results are in | Αυτά είναι τα πιο περιζήτητα μανικιούρ του φετινού καλοκαιριού

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ