Follow us

Ελένη Μενεγάκη | Η mascara που φορά εδώ και χρόνια είναι αυτή που λατρεύει και η Kate Middleton

Πωλούνται 13 tubes της κάθε λεπτό σε όλο τον κόσμο.

Ελένη Μενεγάκη Instagram

Όπως έχει πει στο παρελθόν η ίδια, τα "καθαρά" eye looks, δηλαδή εκείνα που δεν "βαραίνουν" τα ματιά με πολλές σκιές και eyeliner είναι τα πιο κολακευτικά. Όσο "καθαρό" και να θέλει να είναι το μακιγιάζ της, υπάρχει ένα προϊόν στο οποίο έχει μεγάλη αδυναμία και φορά κάθε μέρα. Αυτό δεν είναι άλλο από τη μαύρη mascara με την οποία τονίζει το βλέμμα της, δίνοντας πάντα έμφαση στις βλεφαρίδες στην εξωτερική γωνία. "Βάζω μπόλικη μάσκαρα- εφτά κιλά", έχει παραδεχτεί στον αέρα της εκπομπής της. Ποια είναι όμως η αγαπημένη της, εκείνη που φορά εδώ και χρόνια;

Ελένη Μενεγάκη | Τα skincare tips που την κάνουν να δείχνει 10 χρόνια νεότερη

Η αγαπημένη mascara της Ελένης Μενεγάκη

Η Ελένη Μενεγάκη λατρεύει να δοκιμάζει νέα προϊόντα ομορφιάς, αλλά διατηρεί μια ξεχωριστή θέση στη συλλογή της για τα all time favourite beauty finds της. Ανάμεσα σε αυτά είναι και η Hypnôse Mascara της Lancôme, όπως μαρτυρά και η παρακάτω φωτογραφία από το καμαρίνι της.

Πρόκειται για μια πραγματικά πολύ δημοφιλή mascara, την οποία λατρεύει και η Kate Middleton. Μάλιστα λέγεται ότι 13 tubes της πωλούνται κάθε λεπτό σε όλο τον κόσμο.

Ελένη Μενεγάκη | Η mascara που φορά εδώ και χρόνια είναι αυτή που λατρεύει και η Kate Middleton

Η φόρμουλά της είναι εμπλουτισμένη με προβιταμίνη B5 κι έτσι προστατεύει και ενδυναμώνει τις βλεφαρίδες. Ο συνδυασμός διαφορετικών κεριών και έλαιου jojoba, τυλίγει και δίνει 8 φορές περισσότερο όγκο και καμπύλη στις βλεφαρίδες με κάθε στρώση ενώ την ίδια στιγμή τις περιποιείται και τις αφήνει απαλές.

Χριστίνα Μπόμπα | Η αντιγηραντική κρέμα ματιών στην οποία ορκίζεται

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ