Follow us

Strawberry Girl Makeup | Το viral μακιγιάζ που κάνει θραύση στο TikTok

Δες βήμα-βήμα πώς να το πετύχεις κι εσύ.

MissBloom TEAM
Beauty Splash News/Ideal Image

Η Hailey Bieber ανακήρυξε πως αυτό το καλοκαίρι θα είναι το "strawberry girl summer,” κι όλα τα makeup girlies του TikTok υπάκουσαν τυφλά. Τι ακριβώς είναι αυτή η νέα αισθητική όμως;

Τα καλύτερα face mists που θα βρεις στο φαρμακείο της γειτονιάς σου

Όπως θα δεις στο καρουζέλ φωτογραφιών που ανέβασε η ίδια στο προφίλ της στο Instagram, η νέα it αισθητική συνδυάζει στοιχεία του coquette και του balletcore trend και καλεί για ρομαντικές εμφανίσεις, που θυμίζουν πικ νικ στην εξοχή κι ανέμελα retro καλοκαίρια.

Το πιο σημαντικό στοιχείο της είναι το μακιγιάζ. Το λεγόμενο strawberry girl makeup είναι ένα μίνιμαλ μακιγιάζ, που αναδεικνύει τη φυσική ομορφιά του προσώπου. Στην ουσία πρόκειται για τη νέα εκδοχή του clean girl makeup, διανθισμένο με ροζ στοιχεία (και προαιρετικά ψεύτικες φακίδες), που κάνουν την επιδερμίδα να δείχνει πολύ νεανική.

Για να το πετύχεις θα χρειαστείς ένα skin tint, που θα χαρίσει στην επιδερμίδα σου φυσική κάλυψη και ομοιόμορφο τόνο, ένα κρεμώδες ροζ ή κόκκινο ρουζ, το οποίο θα εφαρμόσεις στα μήλα, αλλά και τη μύτη σου και ένα lip oil ή lip tint σε αντίστοιχη απόχρωση. Για ένα ακόμα πιο έντονο strawberry effect μπορείς να εφαρμόσεις λίγο από το ρουζ στα βλέφαρά σου ή να υιοθετήσεις ένα ροζ μανικιούρ με -γιατί όχι;- strawberry nail art.

Ξέχασε τα nude μανικιούρ | Αυτή είναι η νέα μεγάλη τάση στα νύχια

Δες παρακάτω ακριβώς πώς μπορείς να υιοθετήσεις τη νέα viral τάση:

@haileybieber

Everday Strawberry Makeup 🍓💋

♬ Echos in My Mind (Lofi) - Muspace Lofi
@minazibayi

Hailey Bieber set a new trend …strawberry girl makeup tutorial 🤭🍓 yes or no?

♬ original sound - Mina

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ