Follow us

Μαρία Μπεκατώρου | Η αγαπημένη της κρέμα ματιών χαρίζει άμεσο αποτέλεσμα lifting

Η φόρμουλα που εμπιστεύεται εδώ και χρόνια.

Μαρία Μπεκατώρου Instagram

Μπορεί οι Ελληνίδες celebrities να μην μοιράζονται συχνά λεπτομέρειες για τις skincare ρουτίνες τους, αλλά όποτε το κάνουν, εμείς πάντα είμαστε εκεί έτοιμες να τραβήξουμε τα απαραίτητα screenshots. Αυτό κάναμε και προ ημερών όταν "πέσαμε" πάνω σε ένα story της Μαρίας Μπεκατώρου με το οποίο αποκάλυψε την αγαπημένη της κρέμα ματιών.

Νικολέττα Ράλλη | Το αγαπημένο της καλοκαιρινό άρωμα μυρίζει σαν διακοπές στη Μεσόγειο

Η φόρμουλα εκείνη που εμπιστεύεται τυφλά εδώ και χρόνια δεν είναι άλλη από εκείνη του δικού της brand, M COSMETICS. H εν λόγω κρέμα ματιών έχει υψηλή περιεκτικότητα σε βιομιμητικά συστατικά, που προσφέρουν ορατό και άμεσο αποτέλεσμα lifting και λείανση της επιδερμίδας. Οι βιταμίνες Ε και C δεσμεύουν τις ελεύθερες ρίζες προστατεύοντας το δέρμα από τους περιβαλλοντικούς παράγοντες που προκαλούν γήρανση. Ειδικότερα η βιταμίνη C φωτίζει την επιδερμίδα, προστατεύοντας την από τις εξωτερικές επιθέσεις.

Χριστίνα Μπόμπα | Η αντιγηραντική κρέμα ματιών στην οποία ορκίζεται

Το δέρμα μένει βαθιά ενυδατωμένο λόγω της πανθενόλης και του βουτύρου karité και σε συνδυασμό με τις βιταμίνες A και F αυξάνεται η ελαστικότητα της επιδερμίδας. Η προσθήκη ελαίου από κουκούτσια σταφυλιών ενισχύει την αντιοξειδωτική δράση και προστατεύει την επιδερμίδα γύρω από τα μάτια από την ξηρότητα χαρίζοντάς της ελαστικότητα.

Δες το story της:

Μαρία Μπεκατώρου | Η αγαπημένη της κρέμα ματιών χαρίζει άμεσο αποτέλεσμα lifting

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ