Follow us

Τζένη Μελιτά | Το πεντικιούρ της έχει το χρώμα που αποπνέει "ήσυχη πολυτέλεια"

+ Ταιριάζει με όλα τα outfits και κολακεύει τα άκρα.

Τζένη Μελιτά Instagram

Σίγουρα θα έχεις δει τον όρο "quiet luxury" κάποια στιγμή στα social media. Έχεις καταλάβει όμως τι ακριβώς είναι; Η "ήσυχη πολυτέλεια", όπως θα μεταφράζαμε το νέο αυτό όρο στα ελληνικά, πρόκειται για μία φίνα αισθητική, που ορκίζεται στις neutral αποχρώσεις και το μινιμαλισμό, τόσο όσον αφορά τη μόδα, όσο και την ομορφιά, και δεν χρειάζεται logos μεγάλων οίκων, έντονες λάμψεις κι ακριβά αξεσουάρ για να αποδείξει την κομψότητά της.

Perfect Peach | Το νέο μανικιούρ της Βάσιας Κωσταρά είναι ένα καλοκαιρινό όνειρο

Η "ήσυχη πολυτέλεια" μπορεί να επηρεάσει κάθε έκφανση της ζωής, από τις καθημερινές συνήθειες και το στιλ, μέχρι... το πεντικιούρ. Τρανή απόδειξη αποτελεί το πιο πρόσφατο Instagram post της Τζένης Μελιτά.

Η παρουσιάστρια, η οποία αυτήν την περίοδο βρίσκεται σε διακοπές, ανέβασε μία φωτογραφία της πάνω σε ιστιοπλοϊκό να απολαμβάνει τον ήλιο. Εμείς δεν μπορέσαμε παρά να παρατηρήσουμε το πεντικιούρ της, το οποίο είχε ένα από τα πιο "ήσυχα πολυτελή" χρώματα. Όπως θα δεις παρακάτω, η Τζένη Μελιτά έχει βάψει τα νύχια της με ένα απαλό ροζ βερνίκι αλά Sofia Richie, το οποίο κολακεύει τα άκρα και ταιριάζει με κάθε σύνολο.

Νικολέττα Ράλλη | Το αγαπημένο της καλοκαιρινό άρωμα μυρίζει σαν διακοπές στη Μεσόγειο

Director's Note: Αν θέλεις το πεντικιούρ σου να δείχνει βέβαια "ακριβό" δεν θα πρέπει να ξεχνάς την περιποίηση της επιδερμίδας σου στην περιοχή. Χρησιμοποίησε μία ελαφρόπετρα για να απομακρύνεις τα νεκρά κύτταρα από τις φτέρνες και μία κρέμα ποδιών έτσι ώστε να είναι πάντα λεία και απαλά.

Δες το post της:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ