Follow us

Plush Bob | To cool-girl κούρεμα που χαρίζει μοναδικό όγκο στα μαλλιά

Θα σε κάνει να μοιάζει με femme fatale.

κοντό καρέ με όγκο Splash News/Ideal Image

Ποτέ δεν θα σταματήσουμε να ψάχνουμε για νέα κουρέματα, που χαρίζουν "σώμα" και κίνηση στα μαλλιά. Η πιο πρόσφατή μας ανακάλυψη είναι ένα πολύ κομψό κι αισθησιακό κοντό καρέ με όγκο, που "ακούει" στο όνομα "plush bob".

Αυτά είναι τα κουρέματα που θα ζητούν όλες οι fashionistas το φθινόπωρο

Plush Bob | Το πιο κομψό κοντό καρέ με όγκο

Το plush bob εμπίπτει στην κατηγορία των quiet luxury και rich girl trends, εκείνων που κάνουν κάθε εμφάνιση να δείχνει πιο "ακριβή" χωρίς ωστόσο να είναι ιδιαίτερα sleek και στιλιζαρισμένο.

Πρόκειται για ένα κοντό καρέ με πλούσιο όγκο, το οποίο χαρίζει στα μαλλιά αυτό το πολυπόθητο oomph που τόσο τους λείπει πολλές φορές. Χαρακτηρίζεται από curtain bangs, ή πλαϊνή φράντζα, αλλά και layers γύρω από το πρόσωπο, που του χαρίζουν όγκο, χωρίς όμως να κάνουν τα μαλλιά να δείχνουν λεπτά και "διάφανα". Οι άκρες είναι απόλυτα αυστηρές, έτσι ώστε να κάνουν το τελικό αποτέλεσμα να δείχνει ακόμα πιο πλούσιο και γεμάτο.

Για ένα έξτρα voluminous εφέ, οι pros προτείνουν το εν λόγω καρέ να χτενίζεται σε blowout, δηλαδή σε αφράτους κυματισμούς, με τη χρήση του σεσουάρ και μιας φαρδιάς, στρογγυλής βούρτσας.

Η συμβουλή μας; Εφάρμοσε έναν αφρό για όγκο στις ρίζες πριν το styling, έτσι ώστε η κουπ σου να δείχνει ακόμα πιο εντυπωσιακή και πλούσια.

Ombré Concealer | Το viral trick για φωτεινό βλέμμα που έχει συνεπάρει το TikTok

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ