Follow us

Η Άντζελα Γκερέκου υιοθέτησε το νεανικό makeup trend που λίγες γυναίκες άνω των 60 θα τολμούσαν

Πρόκειται για μία από τις αγαπημένες τάσεις μακιγιάζ της Ήβης Αδάμου.

MissBloom TEAM
Άντζελα Γκερέκου Instagram

Ποιος είπε ότι οι τάσεις έχουν ηλικία; Η Άντζελα Γκερέκου απέδειξε το ακριβώς αντίθετο υιοθετώντας μία από τις μεγαλύτερες, νεανικές τάσεις μακιγιάζ της χρονιάς και μάλιστα με πολύ μεγάλη επιτυχία.

Τζένη Μελιτά | Το πεντικιούρ της έχει το χρώμα που αποπνέει "ήσυχη πολυτέλεια"

Η ηθοποιός ανέβασε μια νέα φωτογραφία από τις καλοκαιρινές της διακοπές με την οποία θέλησε να δείξει στους ακόλουθούς της το festival-ready μακιγιάζ της. Όπως θα δεις, υιοθέτησε την τάση των face gems, κολλώντας δύο στρασάκια στις εξωτερικές γωνίες των ματιών της και σε μια νοητή, ανοδική ευθεία που έκανε τα μάτια της να δείχνουν μεγαλύτερα και πιο αμυγδαλωτά. Ταυτόχρονα, κατάφερε να δώσει ακόμα μεγαλύτερη ένταση στο βλέμμα της, συνδυαστικά φυσικά με το eyeliner wing της, ενώ χάρισε λάμψη στη συνολική εικόνα της.

Αθηνά Οικονομάκου | Το boho chic χτένισμά της για την παραλία θα γίνει η νέα μας εμμονή

Αν και πρόκειται για μια πολύ νεανική τάση, που αγαπάται ιδιαίτερα από Ελληνίδες και ξένες fashionistas, όπως η Ήβη Αδάμου και η Dua Lipa, συνδυασμένη με ένα "ήσυχο" outfit κι ένα μακιγιάζ χωρίς υπερβολές μπορεί πολύ εύκολα να υιοθετεί και από γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας για ένα night out.

Δες το makeup look της:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ