Follow us

Τέλος τα κοντά μαλλιά για την Λάουρα Νάργες | Το girly hair look που την ανανέωσε πλήρως

Η αλλαγή που έκανε ενόψει του φθινοπώρου.

MissBloom TEAM
Λάουρα Νάργες Instagram

Όσο κι αν τα κοντά κουρέματα έχουν φέτος την τιμητική τους, με πλήθος διάσημων celebrities και fashionistas να τα επιλέγουν συνεχώς τελευταία, τα μακριά μαλλιά δεν θα χάσουν ποτέ τη χάρη τους. Και αυτό είναι κάτι που το γνωρίζει καλά και η Λάουρα Νάργες, που μπορεί τους τελευταίους μήνες να διατηρούσε ένα πολύ κομψό lob, πρόσφατα όμως την είδαμε με ένα εντελώς διαφορετικό hair look.

Συγκεκριμένα, η νεαρή μανούλα δεν διστάζει να πειραματίζεται κατά καιρούς με τα μαλλιά της, δοκιμάζοντας αρκετά συχνά διάφορες αλλαγές σε αυτά, και "παίζοντας" κυρίως με το μήκος. Τα έχουμε δει σχεδόν όλα πάνω της: μετρίου μήκους με full fringe, πιο μακριά με πλαϊνές αφέλειες, μακρύ καρέ με χωρίστρα στη μέση... Η πιο συχνή επιλογή της ωστόσο είναι τα μαλλιά που φτάνουν λίγο κάτω από τους ώμους, ενώ η πιο πρόσφατη αλλαγή που μας ενθουσίασε ήταν το lob με τις έντονες μύτες που χάριζαν κίνηση και όγκο στα μαλλιά της.

Αθηνά Οικονομάκου | Το boho chic χτένισμά της για την παραλία θα γίνει η νέα μας εμμονή

Η Λάουρα Νάργες ωστόσο θέλησε να αλλάξει look ενόψει και του φθινοπώρου, και με αφορμή το πρόσφατο πάρτι γενεθλίων της, δημοσίευσε μια φωτογραφία όπου φαίνεται να έχει πολύ μακριά μαλλιά. Σαν μια άλλη Ραπουνζέλ λοιπόν, ποζάρει χαρούμενη με τη μακριά πλεξούδα της που φτάνει περίπου μέχρι τη μέση της.

Δες το hair look:

Θυμήσου το πριν:

Σε αυτό το σημείο ωστόσο να αναφέρουμε ότι πιθανότατα πρόκειται για extensions ή κάποια περούκα, ένα trick που πολλοί διάσημοι προτιμούν για να κάνουν εύκολα και γρήγορα αλλαγές στα μαλλιά τους όποτε το επιθυμούν - και, κυρίως, για επαγγελματικούς λόγους. Εσύ πώς την προτιμάς;

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ