Follow us

Bare nails | 8 διάσημες Ελληνίδες που υιοθέτησαν το "γυμνό" μανικιούρ στις διακοπές τους

Το bare mani τείνει να γίνει η νέα τάση στα νύχια του καλοκαιριού - και του φθινοπώρου.

Μαίρη Συνατσάκη Instagram

Κι όμως, τα bold κόκκινα, σκούρα μπλε και απαλά παστέλ δεν ήταν μονόδρομος για το μανικιούρ αρκετών διάσημων Ελληνίδων, που προτίμησαν να κάνουν ένα διάλειμμα από τις έντονες αποχρώσεις στα νύχια και να επιλέξουν να τα αφήσουν "γυμνά". Όσο περίεργο ή απίστευτο μπορεί να σου φαίνεται, υπήρξαν celebrities που δεν φοβήθηκαν να αφήσουν εντελώς άβαφα τα νύχια τους στις διακοπές, κάνοντας το δικό τους statement - και, γιατί όχι, ορίζοντας τη νέα μόδα πλέον στο μανικιούρ, που θέλει τα νύχια μας να μην έχουν καθόλου χρώμα.

Bare manicure trend | Τα "γυμνά" νύχια της Ηλιάνας Παπαγεωργίου είναι ό,τι πιο chic για (καλοκαιρινές) διακοπές

Μάλιστα, πολλές είναι εκείνες που επιμένουν στο bare mani trend ακόμα και μετά τις διακοπές τους, ενώ έχουν μείνει πιστές σε αυτό εδώ και καιρό, ήδη από τις αρχές του καλοκαιριού (βλ. Ηλιάνα Παπαγεωργίου και Βίκυ Καγιά, μεταξύ άλλων). Το μόνο σίγουρο είναι ότι τα "γυμνά" νύχια είναι το ίδιο κομψά με τα βαμμένα, ενώ η τάση αποδεικνύει ότι δεν χρειάζεται χρώμα για να αναδειχθούν τα άκρα μας, παρά μόνο μια καλή περιποίηση των νυχιών και επωνυχίων, για να δείχνουν σωστά φροντισμένα.

Το μικρό μυστικό της Βάσιας Κωσταρά για ενυδατωμένη και λαμπερή επιδερμίδα (ακόμα και) στις διακοπές

Το θετικό αυτής της τάσης; Είναι ότι πράγματι βοηθάς τα νύχια σου να "αναπνεύσουν" για λίγο καιρό, πριν περάσεις και πάλι στη βαφή (απλή ή ημιμόνιμη) και να απαλλαγείς από τυχόν σημάδια ή κιτρινίλες που πιθανόν να είχαν εμφανιστεί εξαιτίας του βερνικιού. Επίσης, ξενοιάζεις για λίγο καιρό από την κλασική έγνοια του πότε θα βάψεις τα νύχια σου, αν ξέβαψε το βερνίκι, αν χάλασε το gel κ.ο.κ.

Tip: Αν θες να υιοθετήσεις το trend αλλά διστάζεις να τα αφήσεις εντελώς άβαφα, μπορείς να κάνεις την αρχή περνώντας ένα διάφανο βερνίκι που θα χαρίσει μια αδιόρατη λάμψη στα νύχια, χωρίς όμως να υπάρχει χρώμα σε αυτά.

Τα φυσικά νύχια είναι ό,τι πιο hot αυτή τη στιγμή | 5 διάσημες Ελληνίδες που έχουν λατρέψει το trend

Οι διάσημες Ελληνίδες που έχουν λατρέψει εδώ και καιρό την τάση είναι οι εξής:

Βίκυ Καγιά

Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Μαρία Ναυπλιώτου

Αντιγόνη Κουλουκάκου

Μαίρη Συνατσάκη

Δούκισσα Νομικού

Κλέλια Ανδριολάτου

Χριστίνα Μπόμπα

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ