Follow us

Ισμήνη Παπαβλασοπούλου | To ιδιαίτερο nail art στο μανικιούρ της δείχνει τέλειο (και) σε κοντά νύχια

Και είναι ό,τι πρέπει για τη μεταβατική αυτή εποχή.

Ισμήνη Παπαβλασοπούλου | Η εμφάνιση της είναι η απόλυτη στιλιστική έπμνευση για party looks NDP

Ένα ιδιαίτερο nail art υιοθέτησε η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου για το μανικιούρ της, ξεφεύγοντας για λίγο από τα κλασικά nudes και παστέλ ή διάφανα ροζ που βλέπουμε πλέον παντού στο feed μας. Γιατί καλά τα "lip gloss nails" και όλα τα σχετικά, transparent manis που έχουν σαρώσει πραγματικά τα social media τους τελευταίους μήνες, όμως ο τόσος μινιμαλισμός μας έκανε να ξεχάσουμε τα χαριτωμένα σχέδια νυχιών που τόσο λατρέψαμε τις περασμένες σεζόν.

Το πρωτότυπο γαλλικό μανικιούρ της Μαρίας Σολωμού είναι ό,τι πιο κομψό για το φθινόπωρο

Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι τα σχέδια για τα νύχια (είτε είναι ζωγραφιστά στο χέρι είτε μιλάμε απλά για nail stickers) στολίζουν στην κυριολεξία τα άκρα, ενώ αναβαθμίζουν ακόμα και την πιο απλή εμφάνιση. Όχι μόνο κάνουν τη διαφορά σε ένα μανικιούρ, αλλά και μας ανεβάζουν τη διάθεση, κάτι που όλες μας έχομε ανάγκη κατά καιρούς.

Bare nails | 8 διάσημες Ελληνίδες που υιοθέτησαν το "γυμνό" μανικιούρ στις διακοπές τους

Συγκεριμένα, το μοντέλο και πρώην κριτής του GNTM, προτίμησε τα checkered nails, δίνοντας όμως το δικό της twist στο τελικό αποτέλεσμα. Αναφερόμαστε στο nail art με εφέ σκακιού, που όμως προτίμησε να κάνει σε ροζ και κόκκινες αποχρώσεις και όχι στην κλασική ασπρόμαυρη, που ήταν τόσο στη μόδα τις σεζόν '21-'22. Επιπλέον, το πήγε ένα βήμα παραπέρα αφού διατήρησε το pattern μόνο σε δύο νύχια, υιοθετώντας άλλη τεχνική στα υπόλοιπα - πάντα όμως στις αποχρώσεις της ίδιας παλέτας, δηλαδή του Barbie pink. Έτσι, τα υπόλοιπα νύχια βάφτηκαν είτε σε ένα ζωηρό ροζ είτε σε ένα ιδιόρρυθμο pink mani με παλ ροζ βάση και pink tips.

Το ακόμα καλύτερο; Το συγκεκριμένο nail art ταιριάζει το ίδιο ωραία τόσο στα κοντά όσο και στα μακρύτερα νύχια.

Δες το αποτέλεσμα:

Ισμήνη Παπαβλασοπούλου | To ιδιαίτερο nail art στο μανικιούρ της δείχνει τέλειο (και) σε κοντά νύχια

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ