Follow us

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για το ημιμόνιμο μακιγιάζ

Στο Lash & Brow Marousi θα απολαύσεις επαγγελματικές και υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες ημιμόνιμου μακιγιάζ - και όχι μόνο.

MissBloom TEAM
makeup Splash News / Ideal Image

Το ημιμόνιμο μακιγιάζ, το ημιμόνιμο τατουάζ φρυδιών, το ημιμόνιμο τατουάζ χειλιών έχουν αρχίσει να αποκτούν μεγάλη δημοτικότητα τα τελευταία χρόνια, όπως ακριβώς έχει αποκτήσει και το ημιμόνιμο μανικιούρ αλλά και άλλες καλλωπιστικές τεχνικές (όπως για παράδειγμα η ανόρθωση και η βαφή βλεφαρίδων) που έχουν το πλεονέκτημα της μεγαλύτερης διάρκειας. Δεν είναι λίγες οι γυναίκες όλων των ηλικιών που εμπιστεύονται εξειδικευμένους επαγγελματίες και αφήνονται στα έμπειρα χέρια τους, ώστε να αποκτήσουν την εμφάνιση, που πάντα ονειρεύονταν.

Αν σε ενδιαφέρει να μάθεις περισσότερα για το tattoo φρυδιών και το tattoo χειλιών, για το ημιμόνιμο μακιγιάζ, ή ακόμα καλύτερα, να τα δοκιμάσεις, υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις γι' αυτά - αλλά και μερικά άλλα που καλό είναι να αποσαφηνιστούν.

Συγκεκριμένα, μια νέα, εξαιρετικά καλά εκπαιδευμένη επαγγελματίας σε beauty therapies, η Joanna Tatarakis, Certified Eyelash Extensionist Master Brow Expert, μας αποκαλύπτει κάποια παραπάνω στοιχεία του ημιμόνιμου μακιγιάζ. H Ιωάννα, από το Lash and Brow Marousi - που ήρθε να αλλάξει τα δεδομένα της ομορφιάς στα βόρεια προάστια, έχει μέχρι τώρα μια μεγάλη εμπειρία σε beauty therapies, ενώ η εξειδίκευσή της της επιτρέπει να γνωρίζει ενδελεχείς λεπτομέρειες στο συγκεκριμένο τομέα.

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για το ημιμόνιμο μακιγιάζ

Όπως ισχυρίζεται η ίδια, πολλές είναι οι γυναίκες που εκφράζουν τη θέλησή τους να αναδείξουν τα όμορφα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, χωρίς ωστόσο να καταφύγουν σε κάτι αμιγώς επεμβατικό, που πιθανώς να αλλάξει δραματικά το παρουσιαστικό τους. Γι' αυτό και επιλέγουν το ημιμόνιμο μακιγιάζ συνολικά ή το tattoo φρυδιών ή το tattoo χειλιών, που εξασφαλίζουν κάτι πραγματικά ασφαλές, όμορφο και προσιτό σε κόστος. Δίνει τη δυνατότητα σε μια γυναίκα να σταματήσει να ξοδεύει χρήματα για το καθημερινό της μακιγιάζ ενώ ταυτόχρονα θα μπορεί να εξοικονομεί χρόνο από το καθημερινό beauty routine της. Στην πραγματικότητα, το semipermanent makeup μπορεί κάλλιστα να αποτελέσει τη βάση για ένα πιο έντονο μακιγιάζ, που θα ικανοποιήσει κάθε σύγχρονη γυναίκα, που της αρέσει μια πιο ιδιαίτερη και εξεζητημένη εμφάνιση.

lash & brow

Τα πιο σημαντικά στοιχεία του ημιμόνιμου μακιγιάζ που καλό είναι να γνωρίζουμε:

- Το semipermanent makeup δε διαρκεί όλη τη ζωή μας. Όπως φανερώνει και το όνομά του, το ημιμόνιμο διαρκεί από 1.5 έως 2 χρόνια χωρίς να αλλοιώνεται, χωρίς να ξεθωριάζει, ενώ η διάρκειά του εξαρτάται σαφώς από την ποιότητα του δέρματος (ηλικία, τύπος δέρματος) αλλά και από την ποιότητα των χρωστικών, που χρησιμοποιεί η επαγγελματίας του χώρου. Πάνω σε αυτή τη συνθήκη, έρχεται να προστεθεί ο επαγγελματισμός του κάθε makeup expert (πόσο καλά ξέρει πρακτικά τη δουλειά του). Σε κάθε περίπτωση, η εφαρμογή του γίνεται επιδερμικά και ως εκ τούτου, δεν μπορεί να μείνει εφ’ όρου ζωής.

- Το ημιμόνιμο μακιγιάζ είναι ανώδυνο στην εφαρμογή του. Και αυτό γιατί καμία γυναίκα δε θα δεχόταν να υποστεί μια επίπονη διαδικασία. Το ημιμόνιμο, όταν πραγματοποιείται από makeup expert με γνώσεις και εμπειρία, μοιάζει με μια χαλαρωτική αισθητική θεραπεία, στην οποία είναι σύνηθες να χαλαρώσει και να αισθανθεί όμορφα κανείς. Πρόκειται για μια ανώδυνη, αναίμακτη θεραπεία χωρίς να απαιτεί καθόλου χρόνο αποθεραπείας. Προς αυτήν την κατεύθυνση συμβάλλει η ποιοτική αναισθητική κρέμα, που προηγείται της θεραπείας, προκειμένου να προσφέρει ηρεμία και απόλαυση.

- Το ημιμόνιμο μακιγιάζ δεν είναι χρονοβόρο και δεν κοστίζει καθόλου ακριβά. Ολοκληρώνεται σε 2 συνεδρίες 2 ωρών, μπορεί να περιλαμβάνει χείλη, μάτια, φρύδια και εξασφαλίζει ένα φρέσκο, όμορφο, λαμπερό αποτέλεσμα τονίζοντας τα φυσικά χαρακτηριστικά του προσώπου μας.

- Το ημιμόνιμο μακιγιάζ δεν προκαλεί βλάβες στο δέρμα. Mάλιστα, πολλές φορές αποτελεί σύμμαχο ομορφιάς σε ανθρώπους, που μετά από ιατρικές θεραπείες ατροφεί η τριχοφυΐα στην περιοχή των φρυδιών. Το ημιμόνιμο μακιγιάζ μπορεί να διορθώσει ατέλειες, να καλύψει ελαττώματα, να τελειοποιήσει περιγράμματα και γενικότερα να βελτιώσει την όψη του προσώπου.

Ταυτόχρονα δε δημιουργεί κανένα πρόβλημα στις βλεφαρίδες, όταν μιλάμε για tattoo eyeliner, τουναντίον σε αρκετές περιπτώσεις τις τονώνει και τις θρέφει μέσα από μια καλύτερη αιμάτωση στην περιοχή.

-Γενικά όλες οι θεραπείες δεν είναι μια τυποποιημένη διαδικασία, που την εφαρμόζεις πανομοιότυπα σε κάθε πρόσωπο, αντίθετα είναι μια εξατομικευμένη εφαρμογή, που συνδιαμορφούται φυσικά βάσει των αναγκών κάθε ανθρώπου αλλά περιλαμβάνει την τεχνική και την τέχνη ενός καταξιωμένου επαγγελματία.

Σημαντικό tip είναι η προσεκτική επιλογή ενός χώρου υψηλής αισθητικής, τέλειου επαγγελματισμού και υψηλών προδιαγραφών, όπως ακριβώς είναι το @lashandbrowmarousi.

lash & brow

Ακολούθησε το εξειδικευμένο ινστιτούτο ημιμόνιμου Μακιγιάζ & Βλεφαρίδων, Lash and Brow Marousi, στο Instagram για να μαθαίνεις όλα τα τελευταία νέα, προσφορές αλλά και διαγωνισμούς που "τρέχουν" στη σελίδα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ