Follow us

Η πιο κομψή νύφη | Το vintage-inspired χτένισμα της Ευγενίας Δημητροπούλου είναι ό,τι πρέπει αν παντρεύεσαι φθινόπωρο

Και ταιριάζει ιδανικά σε καρέ ή μετρίου μήκους μαλλιά.

MissBloom TEAM
ευγενια_δημητροπουλου Instagram

Με θρησκευτικό γάμο αποφάσισαν να επισφραγίσουν την αγάπη τους η Ευγενία Δημητροπούλου και ο Στέλιος Βλατάκης το απόγευμα της Κυριακής 27 Αυγούστου, έπειτα από τον πολιτικό που είχαν τελέσει πριν 2 χρόνια, τον Ιούνιο του '21. Παράλληλα, πραγματοποίησαν και τη βάπτιση της κόρης τους, η οποία πήρε το όνομα Ευαγγελία.

Bride to be | 3 πανεύκολα νυφικά χτενίσματα που μπορείς να κάνεις ακόμα και μόνη σου

Τα βλέμματα έκλεψε φυσικά, μεταξύ άλλων, η νύφη χάρη στο νεραϊδένιο, τούλινο νυφικό της με τα φλοράλ μακριά μανίκια, το κομψό μακιγιάζ και το vintage νυφικό της χτένισμα, που θύμιζε πολύ κάτι από Old Hollywood. Να σημειώσουμε εδώ ότι παρόμοιο φόρεμα φορούσε και η νεοφώτιστη: από το ίδιο τούλινο ύφασμα και σε ίδια απόχρωση, με πανομοιότυπα φλοράλ μανίκια και ίδια ανθοδέσμη στα χέρια με τη μητέρα της.

Bridal beauty | 3 ιδέες νυφικού μακιγιάζ για ξανθές, ανάλογα με το χρώμα ματιών

Όσο για το χτένισμα, έκανε την πιο ιδανική επιλογή για καρέ μαλλιά - που, ωστόσο, ταιριάζει και σε μετρίου μήκους μαλλιά: ένα χαλαρό vague χτένισμα, δηλαδή απαλούς κυματισμούς που είναι όσο στιλιζαρισμένοι πρέπει για να έχουν διάρκεια, χωρίστρα στο πλάι και φράντζα που πλαισίωνε τη μια μεριά του προσώπου της. Το μακρύ, τούλινο πέπλο ολοκλήρωσε υπέροχα το bridal χτένισμά της.

Pearly Whites | Τα "μαργαριταρένια" νύχια της Ηλιάνας Παπαγεωργίου είναι η τέλεια πρόταση για νυφικό μανικιούρ σε κοντά νύχια

Δες το αποτέλεσμα:

Η πιο κομψή νύφη | Το vintage-inspired χτένισμα της Ευγενίας Δημητροπούλου είναι ό,τι πρέπει αν παντρεύεσαι φθινόπωρο
Ευγενία Δημητροπούλου
Ευγενία Δημητροπούλου
Ευγενία Δημητροπούλου
ευγενια_δημητροπουλου
ευγενια_δημητροπουλου

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ