Follow us

Η Κατερίνα Καινούργιου με το πιο κολακευτικό χρώμα κραγιόν που λατρεύουν και οι Παριζιάνες

Η παρουσιάστρια έκανε την σωστότερη (και all time classic) επιλογή μακιγιάζ στο ταξίδι της στο Παρίσι.

MissBloom TEAM
Κατερίνα Καινούργιου Instagram

Στο Παρίσι βρέθηκε πριν λίγες μέρες η Κατερίνα Καινούργιου, λίγο πριν την έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν, ώστε να απολαύσει στο έπακρο το υπόλοιπο των καλοκαιρινών διακοπών της. Όπως ήταν αναμενόμενο, η παρουσιάστρια προσάρμοσε το στιλ της στη γαλλική αισθητική, όπως άλλωστε κάνει με κάθε μέρος που επισκέπτεται. Αυτή τη φορά, έδωσε βάση τόσο στο ντύσιμο όσο και στο μακιγιάζ - χτένισμα, που φρόντισε να είναι σε απόλυτη αρμονία με το στιλ των Παριζιάνων.

Έτσι, η παρουσιάστρια κατάφερε να ταιριάξει ιδανικά τα απαλά σατέν αλλά και τα κλασικά τουίντ υφάσματα, τις κομψές full skirts και τα girly off-shoulder tops με ένα χαμηλό ponytail, διακριτικό μακιγιάζ στα μάτια, καθαρή επιδερμίδα και έντονα χείλη. Συγκεκριμένα, επέλεξε το bold κόκκινο με έντονο περίγραμμα για όλες σχεδόν τις βόλτες της στην Πόλη του Φωτός, μια πολύ χαρακτηριστική απόχρωση μιας και αποτελεί την αγαπημένη των Γαλλίδων. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που το κόκκινο κυριαρχούσε και στα περισσότερα outfits της παρουσιάστριας.

Τα do's & don'ts του κόκκινου κραγιόν | Πώς θα το κάνεις να δείχνει ακαταμάχητο

Ιδίως σε ό,τι αφορά το κόκκινο κραγιόν πάντως, είναι αλήθεια ότι αποτελεί ένα από τα signature στοιχεία όλων σχεδόν των Παριζιάνων - με λίγα λόγια, οι περισσότερες δεν κάνουν βήμα αν δεν φορέσουν ένα έντονο χρώμα στα χείλη, που ακολουθεί τη σχετική χρωματική παλέτα και όλους τους υποτόνους της. Έτσι, το φλογερό κόκκινο, το μπορντό ή το raspberry είναι μερικές hot επιλογές, ενώ συνηθίζουν να αφήνουν σχεδόν άβαφο το υπόλοιπο πρόσωπο, περνώντας κάποιες φορές ελάχιστο ρουζ, eye liner και μάσκαρα - κάποιες φορές, ούτε καν αυτό.

Μελίνα Νικολαΐδη | Η αγαπημένη της κρέμα προσώπου καταπολεμά αποτελεσματικά τις καφέ κηλίδες

Δες το μακιγιάζ της Κατερίνας Καινούργιου:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ