Follow us

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου | Αυτά είναι τα δύο πολυτελή αρώματα που φοράει κάθε μέρα

Τα ανατολίτικα κι αισθησιακά αρώματα που λατρεύει.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου NDP

Όλες οι γυναίκες που αφήνουν τις πιο όμορφες και ιδιαίτερες εσάνς στο πέρασμά τους συμφωνούν πως το perfume layering, δηλαδή η τέχνη "ανάμιξης" δύο ή περισσότερων αρωμάτων είναι μονόδρομος. Με αυτόν τον τρόπο όχι μόνο μπορούν να χαρίσουν βάθος στην εσάνς τους, αλλά και να βοηθήσουν το άρωμά τους να έχει μεγαλύτερη διάρκεια. Σε αυτό ορκίζεται και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Ναταλία Δραγούμη | Το μοναδικό άρωμα που φορά από το 1987 μέχρι σήμερα

Τα αγαπημένα αρώματα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

Όπως μας λέει η ίδια, λατρεύει τη σειρά αρωμάτων του οίκου Guerlain από την οποία φορά δύο ή τρία αρώματα κάθε μέρα. Αγαπημένες της επιλογές είναι το Les Absolus d'Orient Santal Royal Eau de Parfum και το Les Absolus d'Orient Encens Mythique Eau de Parfum.

Το πρώτο είναι ανατολίτικο και ξυλώδες. "Ανοίγει" με νότες από νερόλι και απαλό γιασεμί. Στη συνέχεια, στο προσκήνιο έρχεται η αρωματική κανέλα, το γλυκό ζουμερό ροδάκινο και το ρομαντικό τριαντάφυλλο. Οι νότες βάσης του αρώματος, που διαρκούν περισσότερο στο δέρμα, χαρακτηρίζονται από κεχριμπάρι, δέρμα, ξύλο άγαρ, μόσχο και ζεστό σανταλόξυλο.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου | Αυτά είναι τα δύο πολυτελή αρώματα που φοράει κάθε μέρα

Το δεύτερο είναι κι αυτό ανατολίτικο αλλα πιο "ζεστό". Στην αρχή της αρωματικής σύνθεσης, τα αρώματα τριαντάφυλλου, σαφράν και αλδεΰδης ξυπνούν τις αισθήσεις. Στη συνέχεια αναδύονται η αγριοτριανταφυλλιά, το βέτιβερ και το πατσουλί. Οι νότες βάσης του αρώματος χαρακτηρίζονται από ζεστές νότες ξύλου, θυμίαμα και κεχριμπάρι.

άρωμα

Αθηνά Οικονομάκου | Το άρωμα που φοράει πιστά τα τελευταία 20 χρόνια

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ