Follow us

Γαία Μερκούρη | Τα σαγηνευτικά, ανδρικά αρώματα που φοράει κάθε μέρα

Οι αγαπημένες της επιλογές για το χειμώνα και το καλοκαίρι.

Γαία Μερκούρη Instagram

Ποιος είπε ότι τα for her αρώματα είναι η μόνη επιλογή των γυναικών; Τα σύγχρονα it girls, εκπροσωπώντας επάξια την Gen Z, πηγαίνουν κόντρα στα στερεότυπα σχετικά με τα φύλα, επιλέγοντας αρώματα με βάση την εσάνς τους χωρίς να τα απασχολεί αν είναι γυναικεία ή ανδρικά. Ανάμεσά τους είναι και η Γαία Μερκούρη, η οποία, όπως αποκαλύπτουν οι αγαπημένες της αρωματικές επιλογές, δεν φοβάται τις πιο αρρενωπές, musky και πικάντικες εσάνς:

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου | Αυτά είναι τα δύο πολυτελή αρώματα που φοράει κάθε μέρα

Τα αγαπημένα αρώματα της Γαίας Μερκούρη:

Όπως αποκάλυψε μέσω των Instagram stories της η ίδια, το χειμώνα φορά το Narciso Rodriguez for Him Bleu Noir του οίκου Narciso Rodriguez, ένα ξυλώδες και πικάντικο ανδρικό άρωμα με νότες από κάρδαμο, μοσχοκάρυδο, μόσχο, ξύλα και κεχριμπάρι.

Γαία Μερκούρη | Τα σαγηνευτικά, ανδρικά αρώματα που φοράει κάθε μέρα

Εξίσου αγαπημένη της επιλογή για τους πιο κρύους μήνες του χρόνου είναι και το Dior Homme Parfum του οίκου Dior με νότες από ίριδα, πορτοκάλι Ιταλίας, τριαντάφυλλο, δέρμα, σανδαλόξυλο και μόσχο.

άρωμα

Τους καλοκαιρινούς μήνες πάλι αγαπά πιο ανάλαφρα και θηλυκά αρώματα. Εκείνο που ξεχωρίζει είναι το Wonderlust του οίκου Michael Kors, ένα λουλουδένιο και πουδρένιο άρωμα με νότες από γάλα αμυγδάλου, περγαμόντο, ροζ πιπέρι, γιασεμί, γαρύφαλλο και σανδαλόξυλο.

άρωμα

Ένα ακόμα άρωμα που αγαπά πολύ είναι το unisex Soleil Blanc του οίκου Tom Ford, ένα άκρως καλοκαιρινό και δροσερό άρωμα με νότες από φιστικί Αιγίνης, περγαμόντο, κάρδαμο, ροζ πιπέρι, τουμπερόζα, γιασεμί, καρύδα, κεχριμπάρι και σπόρους Τόνκα.

άρωμα

Έλενα Παπαρίζου | Το ανατολίτικο άρωμα που φορά εδώ και χρόνια

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ