Follow us

Κατερίνα Καινούργιου | Αυτή είναι η αγαπημένη της αντηλιακή πούδρα για τέλεια κάλυψη και προστασία από τον ήλιο

Το 2 σε 1 προϊόν που χρειάζεσαι απαραιτήτως χειμώνα-καλοκαίρι.

Κατερίνα Καινούργιου Instagram

Όλοι γνωρίζουμε ότι η προστασία από τον ήλιο είναι πολύ σημαντική όχι μόνο το καλοκαίρι στις διακοπές αλλά και τον χειμώνα. Παρ' όλα αυτά, πολλές γυναίκες αμελούν το αντηλιακό ή το αποφεύγουν συνειδητά αν η μόνη τους έξοδος περιορίζεται στην πόλη, πράγμα που φυσικά είναι λάθος. Ευτυχώς, υπάρχουν καλλυντικά που συνδυάζουν αντηλιακή προστασία και καλλυντική περιποίηση και αναμφίβολα μας "λύνουν" τα χέρια.

Ένα τέτοιο προϊόν είναι και η αντηλιακή πούδρα, ένα beauty item που φαίνεται ότι είναι το αγαπημένο και της Κατερίνας Καινούργιου. Πρόκειται στην ουσία για μια compact πούδρα με δείκτη προστασίας (SPF30), που συνδυάζει τα οφέλη πούδρας και αντηλιακού σε ένα μόνο προϊόν. Στην πράξη, με μια αντηλιακή πούδρα πετυχαίνεις τέλεια ματ κάλυψη όλη μέρα, ενώ η επιδερμίδα ταυτόχρονα προστατεύεται από τη βλαβερή ηλιακή ακτινοβολία.

Η Κατερίνα Καινούργιου με το πιο κολακευτικό χρώμα κραγιόν που λατρεύουν και οι Παριζιάνες

Αναφερόμαστε στη Photo Ageing Protection Compact Powder με SPF30 της Radiant Professional που χάρη στην τεχνολογία lipids membrane protection, αποτρέπει από την ξηροδερμία και καταπολέμα τις ρυτίδες, τις σκούρες κηλίδες και τις πανάδες, εκτός όλων των άλλων που προαναφέραμε.

Χωρίς μακιγιάζ στις διακοπές | 10 διάσημες Ελληνίδες που απαρνήθηκαν το foundation φέτος το καλοκαίρι

Η πούδρα:

Κατερίνα Καινούργιου | Αυτή είναι η αγαπημένη της αντηλιακή πούδρα για τέλεια κάλυψη και προστασία από τον ήλιο

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ