Follow us

Ευαγγελία Συριοπούλου | Η λεπτομέρεια που έκανε τη διαφορά στο νυφικό της χτένισμα

Αν παντρεύεσαι το φθινόπωρο, πάρε ιδέες από το bridal χτένισμα της ηθοποιού.

MissBloom TEAM
Ευαγγελία Συριοπούλου NDP

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκαν η Ευαγελία Συριοπούλου και ο Στράτος Πατσατζής, που ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου το απόγευμα της Τρίτης, 5 Σεπτεμβρίου. Το αγαπημένο ζευγάρι, που είναι μαζί 12 ολόκληρα χρόνια, ήταν πιο ευτυχισμένο από ποτέ, γεγονός που φάνηκε ξεκάθαρα και στο γαμήλιο πάρτι που ακολούθησε την τελετή.

Φυσικά, η προσοχή μας έπεσε αμέσως στη νύφη, που έλαμπε από ευτυχία μέσα στο πριγκιπικό νυφικό της. Η Ευαγγελία Συριοπούλου προτίμησε να αφήσει τη φυσική της ομορφιά να αναδειχθεί, κι έτσι ακολούθησε τον κανόνα του less is more σε μακιγιάζ και μαλλιά. Ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά το νυφικό χτένισμά της, αυτό ήταν ιδιαίτερα λιτό: η ηθοποιός επέλεξε ένα ανάλαφρο wavy look με χωρίστρα στο πλάι για την εκκλησία, ενώ για το πάρτι στη συνέχεια προτίμησε να πιάσει τα μακριά της μαλλιά σε μια χαμηλή, κομψή αλογοουρά.

Η πιο κομψή νύφη | Το vintage-inspired χτένισμα της Ευγενίας Δημητροπούλου είναι ό,τι πρέπει αν παντρεύεσαι φθινόπωρο

Η απλότητα στο χτένισμα ωστόσο εξισορροπήθηκε με τη σοφή επιλογή ενός αξεσουάρ, που ήταν και η λεπτομέρεια που έκανε τη διαφορά. Συγκεκριμένα, στην εκκλησία η ηθοποιός στερέωσε στα μαλλιά της ένα μικρό πιαστράκι με στρας και πέτρες, ενώ στο πάρτι στόλισε την αλογοουρά με μια περίτεχνη στέκα με στρας που γυάλιζε υπέροχα στο φως.

Pearly Whites | Τα "μαργαριταρένια" νύχια της Ηλιάνας Παπαγεωργίου είναι η τέλεια πρόταση για νυφικό μανικιούρ σε κοντά νύχια

Δες το χτένισμα:

Ευαγγελία Συριοπούλου | Η λεπτομέρεια που έκανε τη διαφορά στο νυφικό της χτένισμα
Ευαγγελία Συριοπούλου
Ευαγγελία Συριοπούλου
Ευαγγελία Συριοπούλου
Ευαγγελία Συριοπούλου

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ