Follow us

Τηλεοπτικές πρεμιέρες | Όλα τα λαμπερά beauty looks που υιοθέτησαν οι παρουσιάστριες

Και είχαν όλα τους ένα κοινό χαρακτηριστικό.

MissBloom TEAM
Κατερίνα Καινούργιου Instagram

Μέρα πρεμιέρας είναι η σημερινή Δευτέρα, αφού μαζί με το ξεκίνημα των σχολείων, πολλές ήταν και οι ψυχαγωγικές και ενημερωτικές εκπομπές που έκαναν δυναμικά το ξεκίνημά τους στα ελληνικά κανάλια.

Όπως ήταν φυσικό, τα βλέμματα όλων έπεσαν στις κεντρικές παρουσιάστριες, που ήταν απαστράπτουσες και φανερά ανανεωμένες μετά τις καλοκαιρινές διακοπές. Πέρα από τα εντυπωσιακά outfits, τα μαλλιά και το μακιγιάζ τους ήταν πολύ προσεγμένα και φανέρωναν μια αισιόδοξη διάθεση για τη νέα σεζόν που έρχεται.

Κατερίνα Καινούργιου, Ελένη Χατζίδου, Σταματίνα Τσιμτσιλή, Ελεονώρα Μελέτη | Τι φόρεσαν στις τηλεοπτικές πρεμιέρες ​

Πιο αναλυτικά, οι Σταματίνα Τσιμτσιλή, Ελεονώρα Μελέτη, Eλένη Χατζίδου και Κατερίνα Καινούργιου ήταν οι πρώτες κυρίες που μας καλημέρισαν μέσω των εκπομπών τους νωρίτερα σήμερα. Κοινό χαρακτηριστικό των περισσότερων; Τα ανάλαφρα, κυματιστά μαλλιά ή χαλαρές μπούκλες που επέλεξαν, ένα χτένισμα που βρίσκεται στις top τάσεις μαλλιών για το φετινό φθινόπωρο - αλλά και όλες τις εποχές διαχρονικά. Είναι αυτό άλλωστε που κολακεύει όλες τις γυναίκες, ανεξαρτήτως ηλικίας, τύπου και χρώματος μαλλιών.

Παράλληλα, όλες τους υιοθέτησαν ένα φυσικό μακιγιάζ που αναδείκνυε τα μοναδικά τους χαρακτηριστικά και τόνιζε το χρώμα των μαλλιών και των ματιών τους.

Δες τις εμφανίσεις:

Μπέττυ Μαγγίρα

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Τηλεοπτικές πρεμιέρες | Όλα τα λαμπερά beauty looks που υιοθέτησαν οι παρουσιάστριες

Ελεονώρα Μελέτη

Ελένη Χατζίδου

Κατερίνα Καινούργιου

Φαίη Σκορδά

φαιη σκορδα

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ