Follow us

5 νέα θηλυκά αρώματα που θα γίνουν σίγουρα viral το φθινόπωρο

Οι ολοκαίνουριες δημιουργίες των πιο δημοφιλών οίκων.

γυναικεία αρώματα 2023 Splash news / Ideal Image

Αν μπορούμε να είμαστε σίγουρες για κάτι σε αυτήν τη ζωή είναι πως ότι γίνεται viral στο TikTok εξαφανίζεται μέσα σε λίγες μόνο μέρες από τα beauty counters. Γι' αυτό αποφασίσαμε αυτήν την σεζόν να "προλάβουμε" τις τάσεις και σου παρουσιάζουμε παρακάτω τα πέντε νέα γυναικεία αρώματα του 2023, που είμαστε σίγουρες πως θα γίνουν ανάρπαστα στη διάσημη πλατφόρμα:

Γαία Μερκούρη | Τα σαγηνευτικά, ανδρικά αρώματα που φοράει κάθε μέρα

Τα νέα γυναικεία αρώματα 2023 που θα γίνουν σίγουρα TikTok viral

Zafferano Eau De Parfum, Aqua di Parma (atticadps.gr)

Zafferano Eau De Parfum, Aqua di Parma (atticadps.gr)

Μια πινελιά λουλουδιών λάμπει μέσα από τα αιθέρια έλαια από άνθη πορτοκαλιάς, γιασεμί sambac και γεράνι, ενισχύοντας περαιτέρω την καρδιά της σύνθεσης του Zafferano Eau De Parfum. Οι ξυλώδεις και κεχριμπαρένιες νότες του σπόρου τόνκα και της βανίλιας απαλύνουν τις ιδιαίτερες πινελιές του σαφράν, δημιουργώντας μια συναρπαστική και απροσδόκητη αρμονία.

Flora Gorgeous Magnolia Eau De Parfum, Gucci

Flora Gorgeous Magnolia Eau De Parfum, Gucci

Ο συνδυασμός από essence πατσουλί, essence μανόλιας και συμφωνία βατόμουρων κάνουν το Flora Gorgeous Magnolia Eau De Parfum ένα από τα πιο σαγηνευτικά και θηλυκά αρώματα της σεζόν. 

Rouge Chaotique Extrait de Parfum, Byredo (atticadps.gr)

Rouge Chaotique Extrait de Parfum, Byredo (atticadps.gr)

Πικάντικο και ταυτόχρονα γλυκό, το Rouge Chaotique Extrait de Parfum με νότες από οud και σαφράν, που απαλύνονται με το σιροπιαστό δαμάσκηνο και την υπέροχη νότα πραλίνας, ανήκει σίγουρα στα must-try αρώματα της σεζόν.

Goddess Eau De Parfum, Burberry

Goddess Eau De Parfum, Burberry

Στην κορυφή, ένα infusion βανίλιας με ξυλώδεις τονικότητες, στην καρδιά χαβιάρι βανίλιας και στη βάση Absolute Βανίλιας, εμπλουτισμένο με φωτεινή λεβάντα: Το νέο άρωμα του οίκου Burberry θα σε κάνει σίγουρα να νιώσεις θεά.

l’Or, Dior

l’Or, Dior

Οι νότες των absolute άνθους πορτοκαλιάς, γιασεμιού Grandiflorum και εκατόφυλλου τριαντάφυλλου κάνουν τη νέα εκδοχή του θρυλικού J’adore πραγματικά εθιστική.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ