Follow us

Αυτά είναι τα πιο κολακευτικά χρώματα νυχιών για μελαχρινές

Οι must αποχρώσεις για κάθε εποχή του χρόνου.

χρώματα νυχιών για μελαχρινές Splash News/Ideal Image

Ακριβώς έτσι όπως υπάρχουν συγκεκριμένες αποχρώσεις κραγιόν που ταιριάζουν καλύτερα σε κάθε τόνο επιδερμίδα, έτσι υπάρχουν και συγκεκριμένα βερνίκια. Αν και οι καστανές κι εκείνες με σταρένια επιδερμίδα ανήκουν στην "ομάδα των τυχερών" που μπορούν να "φορέσουν" οποιοδήποτε χρώμα στα νύχια τους με μεγάλη επιτυχία, υπάρχουν ορισμένες αποχρώσεις που αναδεικνύουν τον τόνο της επιδερμίδας τους καλύτερα από άλλες. Ιδού τα πιο κολακευτικά χρώματα νυχιών για μελαχρινές για να πας προετοιμασμένη στο επόμενο ραντεβού σου στο nail salon:

Ξέχασε τα glazed donut nails | Αυτή είναι η επόμενη μεγάλη τάση στα νύχια

Τα πιο κολακευτικά χρώματα νυχιών για μελαχρινές

Φθινόπωρο-Χειμώνας

Το φθινόπωρο και το χειμώνα τα χρώματα που θα κολακεύσουν περισσότερο την επιδερμίδα σου είναι το μπορντό, το burgundy, αλλά και το σκούρο καφέ. Εξίσου όμορφα δείχνουν το βαθύ πράσινο και το navy blue, αλλά και το mauve.

Ξέχασε τα nude μανικιούρ | Αυτή είναι η νέα μεγάλη τάση στα νύχια

Καλοκαίρι

Το καλοκαίρι το μανικιούρ γίνεται πιο φωτεινό και πολύχρωμο. Εσύ επίλεξε παστέλ κίτρινα, mint και κοραλί βερνίκια αν αγαπάς τα πιο απαλά χρώματα, ενώ αν σου αρέσουν τα πιο έντονα τόλμησε πορτοκαλί, magenta, φωτεινά κόκκινα και φούξια.

Παντός καιρού

Μερικά από τα πιο κολακευτικά χρώματα νυχιών για μελαχρινές είναι εκείνα που ταιριάζουν σε κάθε εποχή του χρόνου.

Το λευκό, το εκρού, αλλά και τα κρεμώδη μπεζ-ροζ θα πρέπει να αποτελούν τις go-to επιλογές σου, καθώς δημιουργούν μια πολύ όμορφη αντίθεση με την επιδερμίδα σου το χειμώνα και το καλοκαίρι αναδεικνύουν το μαύρισμά σου. Στα plus, ταιριάζουν με κάθε outfit και δεν πρόκειται να φύγουν ποτέ από τις τάσεις.

Nail Trends | Τα χρώματα και τα σχέδια που θα βλέπεις παντού το φθινόπωρο

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ