Follow us

Η Βάσια Κωσταρά υιοθέτησε το μανικιούρ-όνειρο του φετινού φθινοπώρου

Κάτι μας λέει ότι θα γίνει η επόμενη μεγάλη τάση στην Ελλάδα.

Βάσια Κωσταρά Instagram

Μπορεί η Βάσια Κωσταρά να θεωρείται ίσως το μεγαλύτερο fashion icon στο ελληνικό Instagram χάρη στο αξιοζήλευτο boho στιλ της, ωστόσο τους τελευταίους μήνες θα έλεγε κανείς ότι προσπαθεί να γίνει και nail icon.

Αν κρίνουμε από τα πιο πρόσφατα μανικιούρ της, η σχεδιάστρια φαίνεται να εμπνέεται από τις νέες συλλογές της κι έτσι μέσα στο καλοκαίρι μάς χάρισε άπλετο nail inspo κάνοντας girly nail art σχέδια με καρδιές, αλλά και υιοθετώντας τα πιο όμορφα ροδανικί μανικιούρ.

Βάσια Κωσταρά | Το νέο της κούρεμα είναι η επιτομή της γαλλικής κομψότητας

Τώρα αποφάσισε να "αγκαλιάσει" τα χρώματα του φθινοπώρου υιοθετώντας το μανικιούρ-όνειρο της σεζόν. Όπως θα δεις παρακάτω, η Βάσια Κωσταρά έβαψε τα μακριά, οβάλ νύχια της με ένα βερνίκι σε red brown απόχρωση, ενώ διακόσμησε τον παράμεσο και το μικρό δάχτυλο με χρυσές γραμμές, που θυμίζουν την τεχνική Kintsugi, με την οποία οι Ιάπωνες δίνουν αξία στα σπασμένα βάζα και δοχεία, ενώνοντας τα κομμάτια τους με χρυσό.

"There is a crack in everything .. that’s how the light gets in ✨", έγραψε η σχεδιάστρια στη λεζάντα και κάτι μας λέει πως οι θαυμάστριές της έχουν ήδη κλείσει ραντεβού στο nail salon για να αντιγράψουν το look της.

Ξέχασε τα glazed donut nails | Αυτή είναι η επόμενη μεγάλη τάση στα νύχια

Δες το nail look της:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ