Follow us

Οι πιο αποτελεσματικοί αντιρυτιδικοί οροί ματιών για σούπερ νεανικό βλέμμα

Τα eye serums που θα βελτιώσουν την όψη των ρυτίδων, λεπτών γραμμών και μαύρων κύκλων.

eyes iStock

Τα eye serums (ή οροί ματιών) έχουν ήδη γίνει η νέα μας εμμονή στο skincare, αποτελώντας ένα must have προϊόν για το νεσεσέρ μας, ιδίως αν αντιμετωπίζουμε θέματα όπως μαύρους κύκλους, πρήξιμο στα μάτια ή λεπτές γραμμές και ρυτίδες.

Οι 10 καλύτερες κρέμες ματιών με βιταμίνη C για λάμψη και αντιγήρανση

Ένας ορός ματιών λειτουργεί περίπου όπως και ένας ορός προσώπου: έχει φόρμουλα με πολύ ελαφριά σύνθεση ενώ περιέχει υψηλές συγκεντρώσεις δραστικών συστατικών που διεισδύουν στις βαθύτερες στιβάδες του δέρματος. Αυτό με τη σειρά του σημαίνει ότι στοχεύουν σε πολύ συγκεκριμένες ανάγκες που έχει η επιδερμίδα μας, αντιμετωπίζοντας τες πιο αποτελεσματικά.

Serum layering | Η skincare τεχνική που θα σου εξασφαλίσει θεϊκή επιδερμίδα

Η εύλογη ερώτηση που προκύπτει επομένως είναι αν πρέπει να ακολουθεί η εφαρμογή και κρέμας ματιών, αμέσως μετά τον ορό, όπως κάνουμε με το πρόσωπο. Η αλήθεια είναι ότι λόγω της πολύ ευαίσθητης περιοχής κάτω από τα μάτια, ο ορός από μόνος του αρκεί, ιδίως αν δεν αντιμετωπίζεις μεγάλο θέμα με δυσχρωμίες, puffy eyes και ρυτίδες. Αν απεναντίας σε ταλανίζουν τα συγκεκριμένα skincare issues, ή αν ανήκεις στις γυναίκες με ώριμη επιδερμίδα και θέματα που επιμένουν για καιρό, ενδείκνυται η χρήση και κρέμας ματιών πάνω από τον ορό, πάντα σε συνεννόηση φυσικά με τον δερματολόγο σου.

Οι πιο οικονομικές κρέμες ματιών για μαύρους κύκλους και puffy eyes - ιδανικές για κάθε ηλικία

Δες παρακάτω τα καλύτερα αντιγηραντικά eye serums:

Double Serum Eye, Clarins

Double Serum Eye, Clarins

Μια διπλή, διφασική σύνθεση που δρα ορατά ενάντια σε όλα τα σημάδια γήρανσης στην περιοχή των ματιών. Σε μόλις 7 ημέρες η περιοχή των ματιών είναι πιο απαλή, σφριγηλή και φωτεινή. Οι ρυτίδες, οι μαύροι κύκλοι και το οίδημα περιορίζονται.

Powerful-Strength Line-Reducing & Dark Circle-Diminishing Vitamin C Eye Serum, Kiehl's

Powerful-Strength Line-Reducing & Dark Circle-Diminishing Vitamin C Eye Serum, Kiehl's

Προηγμένος, ιδιαίτερα δραστικός ορός ματιών με 10% καθαρή βιταμίνη C, Τριπεπτίδια και Υαλουρονικό οξύ. Μοναδικά διαμορφωμένος για την ευαίσθητη περιοχή των ματιών, ο ισχυρός αυτός ορός επανορθώνει ορατά τις γραμμές και τις ρυτίδες στο πόδι της χήνας και αντιμετωπίζει τους μαύρους και μπλε κύκλους κάτω από τα μάτια, για μια πιο φρέσκια και φωτεινή όψη.

Advanced Genifique Yeux Light Pearl, Lancôme

Advanced Genifique Yeux Light Pearl, Lancôme

Αναζωογονητικός ορός διπλής δράσης που ξυπνά τα κουρασμένα, πρησμένα μάτια και ενδυναμώνει τις βλεφαρίδες. Μειώνει το πρήξιμο, βοηθά στη λείανση των ρυτίδων, και κάνει τις βλεφαρίδες να φαίνονται πιο δυνατές. Το περίγραμμα των ματιών γίνεται πιο φωτεινό, πιο λείο, πιο νεανικό.

5-Action Eye Serum με Λευκό Κρίνο, Apivita

5-Action Eye Serum με Λευκό Κρίνο, Apivita

Ορός με λευκό κρίνο, ειδικά σχεδιασμένος για την ευαίσθητη περιοχή των ματιών για να προσφέρει εντατική φροντίδα.  Ο λευκός κρίνος μειώνει τους μαύρους κύκλους και τα σημάδια κούρασης κάτω από τα μάτια ενώ μειώνει τη χαλάρωση στο άνω βλέφαρο - το σύμπλοκο χαλκού μειώνει τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες, βελτιώνει την ελαστικότητα και τη σφριγηλότητα της επιδερμίδας.

Hyalu B5 Eye Serum, La Roche Posay

Hyalu B5 Eye Serum, La Roche Posay

Δερματολογικός επανορθωτικός ορός ματιών, συμπυκνωμένος με δύο τύπους υαλουρονικού οξέος, βιταμίνη Β5 και 10% δερματολογικό σύμπλεγμα ματιών (Καφεΐνη, Βιταμίνη Β3, Βιταμίνη Β5, Hepes). Γεμίζει την όψη των ρυτίδων και διορθώνει τους μαύρους κύκλους. Η περιοχή των ματιών ενυδατώνεται άμεσα και φαίνεται πιο φωτεινή.

365 Skin Repair Youth Renewal Eye Serum, Lancaster

365 Skin Repair Youth Renewal Eye Serum, Lancaster

Ορός ματιών που προστατεύει, επανορθώνει και ανανεώνει την επιδερμίδα των ματιών. Απαλή σύνθεση για ξηρές επιδερμίδες που μειώνει τα ορατά σημάδια γήρανσης, την κουρασμένη όψη, τις ρυτίδες, τα οιδήματα και τους μαύρους κύκλους.

Revitalift Filler Eye Serum, L'Oréal Paris

Revitalift Filler Eye Serum, L'Oréal Paris

Αντιρυτιδικός Ορός Ματιών εμπλουτισμένος με υαλουρονικό οξύ και καφεΐνη. Μειώνει τους μαύρους κύκλους και γεμίζει τις ρυτίδες των ματιών.

Liftactiv Serum 10 Eyes & Lashes, Vichy

Liftactiv Serum 10 Eyes & Lashes, Vichy

Ραμνόζη, παράγοντες λάμψης και ceramides συνδυάζονται σε ένα απαναστατικό serum που μεταμορφώνει το βλέμμα και πυκνώνει τις βλεφαρίδες, για αποτέλεσμα λίφτινγκ και νεανικό βλέμμα

Black Pine 360° Eye-Lift Super Serum Μαύρη Πεύκη, KORRES

Black Pine 360° Eye-Lift Super Serum Μαύρη Πεύκη, KORRES

Καινοτόμο super serum ματιών για άμεσο lifting των άνω βλεφάρων και σύσφιγξη 360ο σε ολόκληρη την περιοχή των ματιών. Η στοχευμένη δράση του μειώνει την εμφάνιση σε ρυτίδες, μαύρους κύκλους, σακούλες και πρήξιμο.

Capture Totale Super Potent Eye Serum - Eye Contour Serum, Dior

Capture Totale Super Potent Eye Serum - Eye Contour Serum, Dior

Το Super Potent Eye Serum είναι ο πρώτος αντιγηραντικός ορός Dior για ζωηρό βλέμμα που βοηθά στη μείωση της όψης πρηξίματος, λεπτών γραμμών και μαύρων κύκλων. Με 3 βασικά ενεργά συστατικά και 3 δράσεις για τη διόρθωση των 9 ορατών σημείων γήρανσης,  χάρη στο απλικατερ κατοχυρωμένο με διπλή πατέντα λόγω του ψυχρού αποτελέσματος που προσφέρει η κεφαλή μασάζ cryo-flex.

Retinol Reboot Eye Serum, YOUTH LAB.

Retinol Reboot Eye Serum, YOUTH LAB.

Ισχυρός, αναπλαστικός ορός για την περιοχή των ματιών που μειώνει γραμμές, ρυτίδες και «πόδι της χήνας», συσφίγγει και ενυδατώνει, δίνοντας φωτεινότητα σε όλη την περιοχή των ματιών -συμπεριλαμβανομένου και των βλεφάρων- με την 360° εφαρμογή της σύνθεσης.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ