Follow us

5 τρόποι να κάνεις τα μαλλιά σου να μυρίζουν υπέροχα κάθε μέρα, όλη μέρα

Τα μυστικά που οι beauty insiders συνήθως κρύβουν.

άρωμα για μαλλιά Splash News/Ideal Image

Θέλουμε ειλικρινά να ελπίζουμε πως το ότι πρέπει να πλένεις τα μαλλιά σου 2-4 φορές την εβδομάδα είναι common knowledge κι όχι κάτι που θα πρέπει να σε συμβουλεύουμε να κάνεις για να έχουν ωραίο άρωμα τα μαλλιά σου. Ναι; Ναι. Το θέμα είναι πώς μπορείς να τα κάνεις να μυρίζουν όχι απλά καθαρά, άλλα τόσο όμορφα που οι άλλοι θα γυρίζουν στο πέρασμά σου και σε κάθε φύσημα του αέρα. Αυτό ακριβώς σου αποκαλύπτουμε παρακάτω:

Πώς να κάνεις τα μαλλιά σου να μυρίζουν υπέροχα

Επένδυσε σε ένα άρωμα για μαλλιά

Ο πιο εύκολος τρόπος να κάνεις τα μαλλιά σου να μοσχομυρίζουν είναι να τα ψεκάσεις με ένα hair mist έτσι ώστε να τα φρεσκάρεις ανάμεσα στα λουσίματα. Τα εν λόγω ειδικά αρώματα για μαλλιά είναι πιο ελαφριά σε ό,τι αφορά τη σύνθεσή τους σε σχέση με τα κανονικά αρώματα, ενώ έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να μην φθείρουν την τρίχα. Με άλλα λόγια μπορείς να τα ψεκάζεις χωρίς δεύτερη σκέψη και φόβο ότι μπορεί να κάνουν το χρώμα των μαλλιών σου να ξεθωριάσει ή την τρίχα πιο ξηρή.

Αυτά είναι τα hair mists που θα χαρίσουν ένα ανάλαφρο άρωμα φρεσκάδας στα μαλλιά σου

Επίλεξε τα κατάλληλα προϊόντα styling

Αν θέλεις τα μαλλιά σου να μυρίζουν πραγματικά όμορφα, επίλεξε προϊόντα styling, από κρέμες φορμαρίσματος, τζελ και έλαια μέχρι hairspray, με ωραία αρώματα, που θα χαρίσουν στην κουπ σου την πιο ακαταμάχητη εσάνς.

Χρησιμοποίησε το άρωμά σου με στρατηγικό τρόπο

Το ότι σου προτείνουμε να αρωματίζεις τα μαλλιά σου με hair mist δεν σημαίνει ότι θεωρούμε το κλασικό άρωμα περιττό. Χρησιμοποίησέ το στρατηγικά, ψεκάζοντάς το στη βάση του αυχένα και πίσω από τα αφτιά έτσι ώστε κάθε φορά που τινάζεις τα μαλλιά σου ή φυσά ο αέρας να αναδύεται η ωραία εσάνς του.

Απόφυγε το heat styling

Με συχνό ντεκαπάζ, αλλά και καθημερινό heat styling με πρέσες ισιώματος και ψαλίδια για μπούκλες, το μόνο που θα καταφέρεις είναι να κάψεις τα μαλλιά σου. Σίγουρα θα σου έχει τύχει να δεις κάποια κοπέλα με πολύ ταλαιπωρημένα μαλλιά, που αναδύουν μια διόλου ευχάριστη μυρωδιά καμένου. Για να μη βρεθείς κι εσύ σ' αυτή τη θέση, προσπάθησε να περιορίσεις το heat styling σε μία με δύο φορές την εβδομάδα και τις υπόλοιπες μέρες υιοθέτησε έξυπνα no heat hairstyles, όπως updos, πλεξούδες και αλογοουρές ή δοκίμασε heat free μεθόδους για να κάνεις μπούκλες.

Το TikTok μίλησε | Οι ωραιότερες μπούκλες χωρίς θερμότητα γίνονται με ένα κολάν

Χρησιμοποίησε ένα ξηρό σαμπουάν

Τις μέρες που μεσολαβούν από το ένα λούσιμο στο άλλο, τότε που τα μαλλιά σου θα χρειάζονται ένα refresh κι ίσως θα έχουν "μαζέψει" μυρωδιές τσιγάρου και φαγητών, επιστράτευσε ένα ξηρό σαμπουάν. Επίλεξε ένα dry shampoo με όμορφη φλοράλ ή καθαρή εσάνς και ψέκασέ το στις ρίζες έτσι ώστε όχι μόνο να αρωματίσεις τα μαλλιά σου, αλλά και να τα φρεσκάρεις, μειώνοντας τη λιπαρότητα και χαρίζοντάς τους πλούσιο όγκο και υφή.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ