Follow us

Αυτά είναι τα πιο κολακευτικά χρώματα νυχιών για γυναίκες με ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα

Οι ιδανικές αποχρώσεις για κάθε εποχή του χρόνου.

χρώμα νυχιών για λευκή επιδερμίδα Splash News/Ideal Image

Έχεις παρατηρήσει ποτέ ότι ένα μανικιούρ που μπορεί να δείχνει υπέροχο στη φίλη σου ή σε μία celebrity μπορεί να δείχνει χάλια πάνω σου; Όχι δεν κάνεις κάτι λάθος. Απλά εκείνη μπορεί να είναι μελαχρινή κι εσύ να έχεις fair skin. Αν αναρωτιέσαι ποιο είναι το πιο κολακευτικό χρώμα νυχιών για λευκή επιδερμίδα, βρίσκεσαι στο σωστό μέρος (fyi εδώ θα βρεις τις καλύτερες αποχρώσεις για κάθε εποχή του χρόνου!):

Αυτά είναι τα πιο κολακευτικά χρώματα νυχιών για μελαχρινές

Χρώμα νυχιών για λευκή επιδερμίδα | Οι πιο καλακευτικές επιλογές

Φθινόπωρο-Χειμώνας

Μπορεί το φθινόπωρο και το χειμώνα τα πολύ σκούρα χρώματα να έχουν πάντα μια θέση στη λίστα με τις τάσεις, ωστόσο η συμβουλή μας θα ήταν να τα αποφύγεις. Καθώς το μαύρο, το βαθύ βουργουνδί, το σκούρο καφέ και το βαθύ μπορντό μπορεί να κάνουν την επιδερμίδα σου να δείχνει θαμπή και "άρρωστη", προτίμησε βερνίκια σε navy, σμαραγδί, midnight blue, dusty pink, κυπαρισσί και ανοικτό καφέ χρώμα.

Quiet Luxury | Τα φθινοπωρινά χρώματα νυχιών που αποπνέουν "ήσυχη πολυτέλεια"

Καλοκαίρι

Τα φωτεινά ροζ, τα παστέλ χρώματα, όπως το θαλασσί, αλλά και το τιρκουάζ είναι οι καλύτερες επιλογές για εσένα το καλοκαίρι καθώς αναδεικνύουν την επιδερμίδα σου και μπορούν να τονίσουν (ακόμα και το λιγοστό) μαύρισμά σου.

Παντός καιρού

Ανάμεσα στα πιο κολακευτικά χρώματα νυχιών για λευκές επιδερμίδες είναι κι εκείνα τα basic, που δείχνουν όμορφα όλες τις εποχές του χρόνου.

Τις μέρες που δεν ξέρεις τι ακριβώς μανικιούρ να υιοθετήσεις ή θέλεις κάτι που να ταιριάζει με όλα σου τα ρούχα και σε κάθε περίσταση, δοκίμασε ένα μανικιούρ σε baby pink, κλασικό κόκκινο ή sheer pink χρώμα.

Ξέχασε τα glazed donut nails | Αυτή είναι η επόμενη μεγάλη τάση στα νύχια

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ