Follow us

Αυτό είναι το κομψό κούρεμα που έχουν λατρέψει όλες οι διάσημες γυναίκες φέτος το φθινόπωρο

Από την Emma Stone μέχρι τη δική μας Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, το sleek bob cut έχει ήδη γίνει το αγαπημένο πολλών celebrities.

Emma Stone Splash News / Ideal Image

Υπάρχει ένα κούρεμα που δεν θα φύγει ποτέ από τη μόδα, ό,τι κι αν γίνει, όσα χρόνια κι αν περάσουν. Ο λόγος για το sleek bob cut, το κοντό καρέ κούρεμα δηλαδή με ενιαίο μήκος, που δείχνει πάντοτε κομψό και απέριττο, ανεξαρτήτως τάσεων και σεζόν.

Αυτό είναι το πολυτελές χρώμα μαλλιών του φετινού φθινοπώρου που έχει ήδη κάνει θραύση στα social media (και παντού)

Δεν είναι δύσκολο να καταλάβεις γιατί είναι τόσο δημοφιλές: αυτή η αβίαστη κομψότητα που αποπνέει, σε συνδυασμό με την απλότητά του μιας και είναι κομμένο σε ένα λιτό ύφος, το κάνει να δείχνει πάντοτε classy, ενώ ταιριάζει σε όλα σχεδόν τα στιλ - με μικρές, φυσικά, προσαρμογές. Χώρια που αναβαθμίζει όλα τα outfits, ακόμα και το πιο απλό.

Αν χρειάζεσαι περισσότερες αποδείξεις σχετικά με τη δημοτικότητά του, δεν χρειάζεται να σου πούμε πολλά: αρκεί να ρίξεις μια ματιά στους δρόμους των μεγαλύτερων μητροπόλεων της μόδας (Νέα Υόρκη, Μιλάνο, Παρίσι, Λονδίνο) καθώς και στις διάσημες fashionistas, ηθοποιούς, influencers που το υιοθετούν σταθερά κάθε σεζόν.

Η Δούκισσα Νομικού με την πιο hot τάση μανικιούρ του φθινοπώρου - ιδανική για κοντά νύχια

Από την Emma Stone που άλλαξε πρόσφατα τα μαλλιά της μέχρι την Ισμήνη Παπαβλασοούλου, το bob cut είναι ξεκάθαρα η (νέα) εμμονή των πιο κομψών γυναικών. Όσο για τη δική μας Ισμήνη, το μοντέλο επιμένει στο συγκεκριμένο στιλ εδώ και μήνες, φροντίζοντας να διατηρεί καθαρές τις άκρες αλλά και να ανανεώνει το (πολύ ελαφρύ) φιλάρισμα για να μένει το κούρεμα "ζωντανό" και με κίνηση. Στην πρόσφατη αυτή αλλαγή της, η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου χάρισε στα μαλλιά ένα πολύ ήπιο σπάσιμο, για ένα σούπερ μοντέρνο χτένισμα που θέλουμε να αντιγράψουμε κι εμείς.

Το νέο κούρεμα και χρώμα μαλλιών της Emma Stone είναι ό,τι πρέπει για τη μετάβαση στο φθινόπωρο

Δες το αποτέλεσμα:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ