Follow us

Χριστίνα Μπόμπα | Αυτό είναι το viral lip gloss για ζουμερά χείλη που δεν λείπει ποτέ από την τσάντα της

Το πιο διάσημο lip gloss του TikTok είναι και αυτό που έχει πάντοτε μαζί της, ακόμα και όταν ταξιδεύει.

Χριστίνα Μπόμπα Instagram

Δυναμικό comeback στα social media για τη Χριστίνα Μπόμπα, που τις τελευταίες μέρες είναι πιο ενεργή από ποτέ στο Instagram, μετά από περίπου έναν ολόκληρο μήνα αποχής. Με αφορμή το πρόσφατο επαγγελματικό ταξίδι της στο Μιλάνο, η influencer δημοσίευσε πολλά στιγμιότυπα από την εξόρμησή της - και μέσα σε ένα από αυτά, αποκάλυψε ποιο είναι το viral προϊόν που δεν αποχωρίζεται ποτέ, ούτε καν στα ταξίδια της.

Η Χριστίνα Μπόμπα με το πιο κολακευτικό χρώμα μανικιούρ για κοντά νύχια

Ο λόγος για ένα από τα πιο διάσημα lip glosses του TikTok, που κάθε beauty junkie έχει πλέον στο νεσεσέρ της: το Dior Addict Lip Maximizer του Dior, που λειτουργεί τόσο ως ενυδατικό balm χειλιών όσο και ως lip plumper για περισσότερο όγκο και λάμψη. Χάρη στο έλαιο κερασιού και το υαλουρονικό οξύ που περιέχει, αυτό το Lip Plumping Gloss ενυδατώνει τα χείλη για 24 ώρες και τα αφήνει ορατά πιο σαρκώδη με κάθε εφαρμογή.

Matte lipsticks are back | Τα καλύτερα ματ, υγρά κραγιόν για σταθερό χρώμα αλλά και ενυδάτωση στα χείλη

Δεν είναι να απορείς λοιπόν για τον λόγο που το συγκεκριμένο gloss έχει εκατομμύρια αναζητήσεις στο διαδίκτυο: πρόκειται στην κυριολεξία για ένα "μαγικό" beauty item, εξού και δεν λείπει ποτέ από το νεσεσέρ της Χριστίνας Μπόμπα. Εξάλλου, η διάσημη content creator συνηθίζει να χρησιμοποιεί glosses και plumpers για να τονίζει φυσικά τα χείλη της και να τα κάνει να δείχνουν πιο ζουμερά.

10 lip plumpers με υαλουρονικό οξύ για θεϊκά, σαρκώδη χείλη

Δες το gloss:

Χριστίνα Μπόμπα | Αυτό είναι το viral lip gloss για ζουμερά χείλη που δεν λείπει ποτέ από την τσάντα της
dior

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ