Follow us

Τα 5 top κουρέματα του φετινού φθινοπώρου που έχουν ήδη υιοθετήσει μερικές από τις πιο διάσημες Ελληνίδες

Οι Ελληνίδες celebrities που ανανέωσαν πλήρως τα μαλλιά τους ενόψει της νέας σεζόν.

Βάσια Κωσταρά Instagram

Είναι γεγονός ότι όταν μια γυναίκα αποφασίζει να πάει κομμωτήριο όχι απλά για να φρεσκάρει λίγο τα μαλλιά της αλλά ούσα αποφασισμένη να κάνει ακόμα και δραστικές αλλαγές, μάλλον συμβαίνει κάτι στη ζωή της που έχει επηρεάσει την ψυχολογία της. Ή τουλάχιστον αυτό υποστήριζαν ανέκαθεν οι ψυχολόγοι. Κάτι που μάλλον δεν ισχύει απόλυτα στην περίπτωση των Ελληνίδων celebrities, που κάνουν συχνά αλλαγές στα μαλλιά τους για επαγγελματικούς λόγους.

Έτσι κι έγινε φέτος, αφού αρκετές διάσημες Ελληνίδες έσπευσαν στον αγαπημένο τους κομμωτή αμέσως μετά τις διακοπές τους, για να αλλάξουν την κουπ τους ενόψει νέας σεζόν. Άλλες έκαναν πραγματικά μεγάλες (και αναπάντεχες) αλλαγές, ενώ άλλες αρκέστηκαν στο να κόψουν απλά αφέλειες, ένα κούρεμα ωστόσο που έχει το χάρισμα να ανανεώνει εντελώς όλο το look αλλά και το πρόσωπο.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι έμειναν πιστές στις φετινές τάσεις μαλλιών και υιοθέτησαν μερικά από τα κορυφαία κουρέματα του φθινοπώρου. Από το τολμηρό, πολύ κοντό pixie cut της Έλενας Χριστοπούλου μέχρι το πολύ κομψό bob κούρεμα της Μπέττυς Μαγγίρα, όλες τους επέστρεψαν στους δέκτες μας (ή στα social media) απόλυτα αναζωογονημένες.

Αυτό είναι το κομψό κούρεμα που έχουν λατρέψει όλες οι διάσημες γυναίκες φέτος το φθινόπωρο

Τα top 5 κουρέματα της σεζόν και ποιες τα υιοθέτησαν:

Η Μπέττυ Μαγγίρα με κομψό καρέ

Μία από τις λίγες φορές που βλέπουμε τη Μπέτυ Μαγγίρα με τόσο κοντά μαλλιά, μιας και αποφάσισε πριν λίγο καιρό να αποχωριστεί τη signature μακριά χαίτη της για ένα σούπερ κομψό καρέ με μακριά, πλαϊνή φράντζα.

Τα 5 top κουρέματα του φετινού φθινοπώρου που έχουν ήδη υιοθετήσει μερικές από τις πιο διάσημες Ελληνίδες

Με πιο κοντά μαλλιά από ποτέ η Μπέττυ Μαγγίρα | Έκανε το κούρεμα που χαρίζει πόντους κομψότητας σε κάθε εμφάνιση

Η Έλενα Χριστοπούλου με ασύμμετρο pixie κούρεμα

Αν και η παρουσιάστρια συνήθιζε τα κοντά μαλλιά, δεν μπορούμε να θυμηθούμε ούτε μια φορά που να είχε πολύ κοντό, "αγορέ" κούρεμα. Κάτι που άλλαξε πριν λίγο καιρό αφού αποφάσισε να υιοθετήσει ένα κοντό, ασύμμετρο pixie cut, με πολύ όγκο στην κορυφή και κοντύτερα μήκη στο κάτω μέρος.

Με πιο κοντά μαλλιά από ποτέ | Το ολοκαίνουριο κούρεμα της Έλενας Χριστοπούλου είναι ό,τι πιο μοντέρνο θα δεις σήμερα

Η Βάσια Κωσταρά με τις γαλλικές curtain bangs

Η σχεδιάστρια υποδέχτηκε τη νέα σεζόν ανανεώνοντας τη χαρακτηριστική κουπ της που ανέκαθεν παρέπεμπε σε παλιότερες δεκαετίες. Αυτή τη φορά όμως ενίσχυσε τις αφέλειες κόβοντας τις πολύ γαλλικές curtain bangs, δίνοντας έτσι ένα παριζιάνικο στιλ στην όλη της εμφάνιση.

Βάσια Κωσταρά | Το νέο της κούρεμα είναι η επιτομή της γαλλικής κομψότητας

Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου με sleek bob cut

Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου είναι η ιέρεια του καρέ: πάνω της δείχνει απίστευτα σύγχρονο και κομψό, το απόλυτο off-model look. Το μοντέλο και παρουσιάστρια έδωσε ένα ακόμα πιο chic twist στην κουπ, κάνοντάς τη να δείχνει απόλυτα sleek, όπως προτάσσει και η τάση του σύγχρονου μινιμαλισμού στα κουρέματα.

Η Δήμητρα Ματσούκα με "curve cut"

Ένα από τα πιο θηλυκά κουρέματα αποφάσισε να κάνει η ηθοποιός, που δεν διστάζει ποτέ να πειραματιστεί με χρώματα και στιλ μαλλιών. Αυτή τη φορά, το "curve cut" έδωσε κίνηση και όγκο στα μετρίου μήκους μαλλιά της, ενώ οι μακριές φράντζες με την καμπύλη προς τα μέσα ανέδειξαν ακόμα περισσότερο τα όμορφα χαρακτηριστικά της.

Η Δήμητρα Ματσούκα με το "curve cut", την πιο hot τάση στα κουρέματα που ταιριάζει σε όλα τα σχήματα προσώπου

Δήμητρα Ματσούκα

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ