Follow us

Η Γαία Μερκούρη έβαψε τα νύχια της στο χρώμα που θα "φορεθεί" όσο κανένα άλλο φέτος

Το μανικιούρ που κάνουν όλα τα it girls αυτήν την περίοδο είναι ιδανικό τόσο για μακριά, όσο και για κοντά νύχια.

Γαία Μερκούρη Instagram

Ούσα πολύ ενεργή τόσο στο Instagram, όσο και στο TikTok, η Γαία Μερκούρη είναι ξεκάθαρα ένα από τα it girls των ελληνικών social media. Ξέρει από πρώτο χέρι όλες τις νέες τάσεις ομορφιάς και τις υιοθετεί πριν προλάβουν να γίνουν mainstream προσφέροντας άπλετο beauty inspo στις followers της. Αυτό ακριβώς έκανε και τώρα, βάφοντας τα νύχια της στο χρώμα-τάση της σεζόν.

Μπέττυ Μαγγίρα | Το mani-pedi της έχει το πιο hot χρώμα του φθινοπώρου

Ανεβάζοντας μία νέα φωτογραφία στα stories της, η Γαία Μερκούρη έδειξε στους ακόλουθούς της το νέο της μανικιούρ. Όπως θα δεις παρακάτω, κράτησε το μήκος των νυχιών της κοντό και το σχήμα τους τετράγωνο, ενώ τα έβαψε με ένα μπορντό βερνίκι.

Φθινοπωρινό μανικιούρ | Το κλασικό χρώμα στο οποίο στρέφονται όλες οι Ελληνίδες celebrities τώρα

Τόσο το μπορντό, όσο και το wine red ήταν ανάμεσα στις κορυφαίες προτιμήσεις των σχεδιαστών στις εβδομάδες μόδας του περασμένου Φερβουαρίου, καθώς ξεχωρίζουν για την κομψότητα, αλλά και την ευελιξία τους. Ταιριάζουν με όλα τα φθινοπωρινά και χειμερινά outfits, αλλά και με όλα τα μήκη και σχήματα νυχιών, ενώ αποπνέουν έναν αέρα "ήσυχης πολυτέλειας", που κάνει κάθε εμφάνιση να δείχνει chic.

Δες το nail look της:

Η Γαία Μερκούρη έβαψε τα νύχια της στο χρώμα που θα "φορεθεί" όσο κανένα άλλο φέτος

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ