Follow us

H τάση νυχιών που έχει συγκεντρώσει πάνω από 3.000.000 προβολές στο TikTok

Το chic χρώμα που πρέπει να ζητήσεις στο επόμενο nail appointment σου.

νύχια Splash News/Ideal Image

Ο καιρός έβαλε πλέον τα "δροσερά" του κι αυτό σημαίνει πως έχει έρθει η στιγμή να "αγκαλιάσουμε" την signature χρωματική παλέτα της σεζόν. Το μανικιούρ σου είναι ο τέλειος τρόπος να ενσωματώσεις τις εποχιακές αποχρώσεις στην καθημερινή σου εμφάνιση. Εμείς για μία ακόμα φορά στραφήκαμε στο TikTok για να εντοπίσουμε την επόμενη trending απόχρωση και φυσικά δεν μας απογοήτευσε.

Φθινοπωρινό μανικιούρ | Το κλασικό χρώμα στο οποίο στρέφονται όλες οι Ελληνίδες celebrities τώρα

Η Νο.1 τάση νυχιών σύμφωνα με τα TikTok girlies είναι τα Cherry Mocha Nails, με το hashtag τους να συγκεντρώνει πάνω από 3 εκατομμύρια προβολές στη διάσημη πλατφόρμα.

Τι ακριβώς είναι όμως τα Cherry Mocha Nails; Πρόκειται για ένα άκρως "ζεστό", φθινοπωρινό χρώμα, το οποίο συνδυάζει τις αποχρώσεις του καφέ και του κερασί χαρίζοντας ένα "ακριβό" και glamorous αποτέλεσμα. Ταιριάζει εξαιρετικά τόσο σε μακριά, όσο και σε κοντά νύχια, κολακεύοντας μοναδικά τα άκρα κάθε γυναίκας που το επιλέγει.

Director's Tip: Για ένα ακόμα πιο "ακριβό" look, συνδύασε τα cherry mocha nails με χρυσά δαχτυλίδια και φυσικά μην παραλείπεις την περιποίηση των επωνυχίων.

Καφέ κηλίδες στα χέρια | Οι 3 πιο αποτελεσματικοί τρόποι να τις μειώσεις

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ