Follow us

Viral Trends | Οι τάσεις μακιγιάζ στις οποίες ορκίζονται όλα τα beauty girlies τώρα

Τα beauty trends που θα μας κρατήσουν συντροφιά το φθινόπωρο του 2023.

Hailey Bieber Splash News/Ideal Image

Μπορεί στο παρελθόν να στρεφόμασταν στα fashion shows για να ανακαλύψουμε τις νέες τάσεις ομορφιάς, ωστόσο πλέον το TikTok, αλλά και το Instagram έχουν πάρει τα ηνία, αποτελώντας τους "τόπους γέννησης" των πιο viral makeup trends. Ακολουθούν εκείνα που έχουν κατακλύσει τα social media αυτήν την στιγμή και στα οποία ορκίζονται τα beauty girlies:

Dreamy hair | Τα do's & don'ts του hair oiling για λεία, μεταξένια μαλλιά

Strawberry Girl Makeup

Το φωτεινό ρουζ επιστρέφει και γίνεται βασικό προϊόν στην makeup ρουτίνα των beauty girls. Αυτό επιβεβαιώνεται και από την Hailey Bieber, η οποία αγαπάει πολύ το λεγόμενο "Strawberry Girl Makeup", ένα μακιγιάζ στο οποίο υπερισχύουν οι ροζ φωτεινοί τόνοι, που προσδίδουν γλυκύτητα και θηλυκότητα.

@haileybieber

Everday Strawberry Makeup 🍓💋

♬ Echos in My Mind (Lofi) - Muspace Lofi

Pumpkin Spice Makeup

Ενώ το καλοκαίρι αγαπήσαμε το "Latte Makeup" το οποίο αποτελείται από γήινες αποχρώσεις του καφέ, ήρθε η ώρα να καλωσορίσουμε το φθινόπωρο με το "Pumpkin Spice Makeup". Το νέο trend στο μακιγιάζ είναι ένα συνδυασμός μεταξύ του καφέ, του κεραμιδί και τα ζεστών χρωμάτων της καραμέλας. Επικρατούν ακόμα οι glossy λεπτομέρειες στα χείλη που τονίζονται από nude ή καφετί περίγραμμα. Κυρίαρχος του look είναι το bronzer που προσδίδει στην εμφάνιση μία αίσθηση ζεστασιάς.

@paulina_kurkowska Pumpkin spice makep 🧡🎃 | rate this look 0-10 🫶🏻 Ib: @isabellekategm ✨ ————————— @lamel.cosmetics.pl eyeliner kajal 402 @mexmocosmetics Foxy lady eyeshadow palette @lashmeuppl Natural Beauty lashes @lancomeofficial Teint Idole Ultra Wear Foundation @makeupbymario contour stick @rarebeauty blush „Joy” @lancomeofficial No time for shine powder @hulubrushes P140, Pro 83, P158, P146, DS20 {współpraca z lokowaniem produktu} #eyemakeup #eyemakeuptutorial #makeuptutorial #closeupmakeup #lancomepoland #kobietylancome #makeup ♬ West Coast x Bossa Nova Mashup - Sant

Clean Girl Aesthetic

Simplicity is key. Το λεγόμενο clean girl aesthetic είναι το στιλ της ανεπιτήδευτα κομψής φυσικότητας που εφαρμόζεται στα μαλλιά, στο μακιγιάζ και στο μανικιούρ.

Στην κατηγορία των clean girl nails μπορεί να ενταχθεί το french manicure με τη λεπτή λευκή γραμμή στην άκρη, το baby pink χρώμα, ή το λευκό -σχεδόν διάφανο- με κάθε είδους παραλλαγές. Το σχήμα παραμένει οβάλ ή αμυγδαλωτό με στρογγυλεμένες άκρες. Πρόκειται για μανικιούρ που ταιριάζουν σε όλους τους τύπους επιδερμίδας και είναι κατάλληλα για την μεταβατική περίοδο που διανύουμε.


To clean girl makeup είναι ένα φυσικό μακιγιάζ με πολύ απλά προϊόντα. Πρώτο βήμα είναι η καλή ενυδάτωση και απολέπιση δέρματος για την απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων. Στη συνέχεια ακολουθεί η τοποθέτηση ενός primer με λάμψη ώστε να βελτιώσει τον τόνο του δέρματος και να χαρίσει λάμψη στην επιδερμίδα. Έπειτα, απαραίτητη είναι η χρήση αντηλιακού με SPF για προστασία και παράλληλα φυσικό αποτέλεσμα. Αυτά είναι τα βασικά βήματα. Οι τελικές λεπτομέρειες δίνονται με το τζελ φρυδιών, τη μάσκαρα, το ρουζ και το highlighter για μία πιο elevated εμφάνιση.

Τέλος έχουμε το "sleek bun hairstyle" που κορυφώνει την αισθητική του "clean girl". Αυτό το elegant hairstyle πρόκειται για ένα αυστηρό χαμηλό bun με sleek φινίρισμα, που χαρίζει άμεσα στο βλέμμα εφέ lifting τονίζοντας τα ζυγωματικά και τα μάτια.

Statement Lips

Οι βαθιές αποχρώσεις του κόκκινου, του βυσσινί και του μπορντό είναι μία ακόμα μεγάλη τάση της σεζόν. Τα TikTok girlies αγαπούν να τη συνδυάζουν με έντονο περίγραμμα ή με ένα πιο φωτεινό κραγιόν στο κέντρο για ένα ombre effect.

Reverse Eyeliner

Μπορεί να ονομάζεται Reverse Eyeliner αλλά στο μακιγιάζ για έντονο βλέμμα δεν χρησιμοποιείται το υγρό eyeliner, παρά μόνο το μολύβι και η σκιά. Εστιάζει στο κάτω βλέφαρο αντί για το πάνω όπως συμβαίνει με την κλασική γραμμή, δίνοντας έτσι βάθος και ένταση στα μάτια.

Τα 3 top κουρέματα της σεζόν σύμφωνα με την πασαρέλα και το streetstyle

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ