Follow us

Ελένη Βουλγαράκη | Το αντιγηραντικό serum που χρησιμοποιεί είναι Νο.1 στο Hollywood εδώ και χρόνια

Το λατρεύουν μερικές από τις πιο διάσημες ξένες stars.

Ελένη Βουλγαράκη Instagram

Η Ελένη Βουλγαράκη συγκαταλέγεται αδιαμφισβήτητα ανάμεσα στις Ελληνίδες celebrities με τις πιο όμορφες επιδερμίδες. Αυτό οφείλεται όχι μόνο στα καλά της γονίδια, αλλά και στο πόσο καλά φροντίζει την επιδερμίδα της.

Βίκυ Καγιά | Το πεντικιούρ της έχει το χρώμα που λατρεύουν οι fashionistas τώρα

Όπως έδειξε σε πρόσφατο βίντεό της στο TikTok, δεν πηγαίνει ποτέ για ύπνο πριν να ξεβαφτεί καλά και να εφαρμόσει τα προϊόντα περιποίησης εκείνα που θα διασφαλίσουν την καλή ενυδάτωση και ανάπλαση της επιδερμίδας της όσο εκείνη κοιμάται. Ανάμεσα στα αγαπημένα της προϊόντα είναι και ο Νο.1 αντιγηραντικός ορός στο Hollywood εδώ και πολλά χρόνια.

Ο λόγος για το Génifique Microbiome Serum της Lancôme, το οποίο λατρεύουν μερικές από τις πιο διάσημες ξένες stars, όπως η Kate Winslet, η Lily Collins, η Lupita Nyong’o και η Penelope Cruz.

Η σύνθεση του εμβληματικού αυτού ορού είναι εμπλουτισμένη με ένα σύμπλοκο κλασμάτων 7 πρεβιοτικών και προβιοτικών, τα οποία επιλέχθηκαν και υποβλήθηκαν σε ειδική επεξεργασία με στόχο να προσφέρουν θρεπτικές ουσίες απαραίτητες για το δέρμα και το μικροβίωμά του. Το Génifique συμβάλλει έτσι στην ενίσχυση των θεμελιωδών μηχανισμών νεότητας του δέρματος: την άμυνα και την ανάπλαση.

Ρυτίδες γύρω από το στόμα | Το έξυπνο trick της Σταματίνας Τσιμτσιλή για άμεσα πιο νεανική εμφάνιση

Μέσα σε 7 μόλις ημέρες, η επιδερμίδα αποκτά πιο λεία όψη και ακτινοβολεί νεανική λάμψη, ενώ μετά από ένα μπουκάλι, η επιδερμίδα αναπλάθεται πιο γρήγορα. Όλα τα κύρια σημάδια γήρανσης βελτιώνονται ορατά: λάμψη, λεπτές γραμμές, έλλειψη σφριγηλότητας, τόνος επιδερμίδας, ανομοιόμορφη υφή επιδερμίδας.

Δες το βίντεο της Ελένης Βουλγαράκη:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ