Follow us

Η Χριστίνα Μπόμπα υιοθέτησε την τάση νυχιών που δεν περιμέναμε ποτέ πως θα τολμήσει

Η Hailey Bieber θα ήταν περήφανη.

Χριστίνα Μπόμπα

Γαλλικό, απαλό ροζ, μπεζ/λευκό: Αυτά είναι τα χρώματα στα οποία καταφεύγει συνήθως η Χριστίνα Μπόμπα για το μανικιούρ της. Πρόσφατα ωστόσο αποφάσισε να κάνει τη διαφορά, υιοθετώντας μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν, εκείνη που δεν περιμέναμε με τίποτα πως θα τολμήσει.

H τάση νυχιών που έχει συγκεντρώσει πάνω από 3.000.000 προβολές στο TikTok

Αυτή τη φορά η influencer υιοθέτησε την φθινοπωρινή εκδοχή των glazed donut nails, που έκανε διάσημα η Hailey Bieber. Συγκεκριμένα, λίμαρε τα μακριά νύχια της σε ένα αμυγδαλωτό σχήμα, ενώ στη συνέχεια τα έβαψε με ένα καφέ βερνίκι.

Έπειτα, ολοκλήρωσε το μανικιούρ της με μία chrome powder χαρίζοντας στα νύχια της αυτό το τόσο εντυπωσιακό reflective, λαμπερό φινίρισμα, που θυμίζει το γλάσο ενός σοκολατένιου donut. Τέλος, εφάρμοσε ένα top coat για να "κλειδώσει" το αποτέλεσμα και να χαρίσει στα νύχια της έξτρα λάμψη.

@haileybieber I know we’re tired of my constant color switch up but… the chocolate glazed donut nails are really hitting for me for fall 🤤🤎🍩🍩🍩🍩🍩 @zolaganzorigt ♬ original sound - jex

Το ίδιο μανικιούρ, στην πιο ανοιχτόχρωμη "latte" εκδοχή του, είχε υιοθετήσει πριν μερικούς μήνες και η Hailey Bieber, προκαλώντας για μια ακόμα φορά φρενίτιδα στον beauty κόσμο.

Αποτελεί εξαιρετική επιλογή για εσένα που θέλεις να δοκιμάσεις κάτι διαφορετικό φέτος το φθινόπωρο και το χειμώνα, αλλά και για εσένα που ψάχνεις ένα απλό, αλλά ταυτόχρονα εντυπωσιακό nail look για τις επίσημες εκδηλώσεις της σεζόν. #Obsessed.

Φθινοπωρινό μανικιούρ | Το κλασικό χρώμα στο οποίο στρέφονται όλες οι Ελληνίδες celebrities τώρα

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ