Follow us

Sleek & Chic | Οι 5 Ελληνίδες celebrities με τα πιο λαμπερά, ίσια μαλλιά

Το sleek look στα μαλλιά θα είναι πάντα επίκαιρο.

Έβελυν Καζαντζόγλου Instagram @evelynkazantzoglou

Τα ίσια μαλλιά είναι αναμφίβολα το αγαπημένο look των περισσότερων γυναικών καθώς κάνουν οποιαδήποτε εμφάνιση να φαίνεται πιο επιμελημένη και κομψή. Κάνοντας την αναζήτησή μας, "πέσαμε" πάνω σε 5 διάσημες Ελληνίδες που έχουν υιοθετήσει κατά καιρούς το sleek look στα μαλλιά τους - και μάντεψε, δείχνει υπέροχο και πολύ chic.

Τζένη Μελιτά | Η δραματική αλλαγή στα μαλλιά της λίγο καιρό μετά τον γάμο της

Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Όταν σκεφτόμαστε Ελληνίδες celebrities με εντυπωσιακά μαλλιά, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι μία από τις πρώτες που μας έρχεται στο μυαλό. Ούσα λάτρης του χαλαρού σπαστού ή των πιο ανάλαφρων wavy hair, τα ίσια μαλλιά είναι σχεδόν ένα νέο look για εκείνη, το οποίο αν και προτιμά σπάνια, της ταιριάζει πολύ.

Δούκισσα Νομικού | Το αγαπημένο της υγρό κραγιόν με υαλουρονικό οξύ για ματ, πολύ σταθερό χρώμα όλη μέρα

Άννα Πρέλεβιτς

Η Άννα Πρέλεβιτς περιποιείται πολύ τα ίσια μαλλιά της και μοιράζεται συχνά τα μυστικά ομορφιάς που ακολουθεί ώστε να παραμένουν γερά και υγιή, όσο συχνό styling κι αν τους κάνει λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Ευαγγελία Αραβανή

Μπορεί οι εμφανίσεις της να είναι περιορισμένες, η Ευαγγελία Αραβανή ωστόσο είναι σούπερ λαμπερή όπου κι αν βρεθεί. Το sleek look είναι το σήμα κατατεθέν της μιας και προτιμάει τα ίσια μαλλιά ό,τι κούρεμα (και μήκος μαλλιών) κι αν έχει.

Τόνια Σωτηροπούλου

Με γνώμονα πάντα τη φυσικότητα, η ηθοποιός Τόνια Σωτηροπούλου κάνει απλές και μίνιμαλ επιλογές στα χτενίσματα της - πλην όμως πολύ φινετσάτες. Ενώ αγαπάει τα φυσικά της σπαστά μαλλιά, πολλές φορές εμφανίζεται με ίσια, που αναδεικνύουν εξίσου τα χαρακτηριστικά του προσώπου της.

Έβελυν Καζαντζόγλου

Τα εντυπωσιακά "φλογερά" μαλλιά της Έβελυν Καζαντζόγλου δεν γίνεται να μην μαγνητίσουν τα βλέμματα. Παρά τις επιτυχημένες εναλλαγές της στα χτενίσματα, τα ίσια είναι αυτά που την κάνουν να ξεχωρίζει περισσότερο.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ